一人一個返工犯過最嚴重既錯

948 回覆
933 Like 35 Dislike
無,差d用機夾斷同事隻手
d貨係電磁黎 要裝2隻櫃上大陸 咁岩兩隻櫃差唔多時間到 之後登記睇錯文件 兩隻櫃既貨調轉左 之後比海關扣左 搞到大陸幾間廠短時間生產唔到iphone
係西隧落貨開左尾板比巴士撞
見到有條友三唔識七走入黎 趕咗佢走兼屌咗幾句 結果原來係大老細黎
成Team人多得果條友唔少
個客係咪叫吉村先生
整撚爛咗公司對閘 仲要係門市嚟 搞到要即刻call師傅嚟整 最後勁夜先走得
見到你地果啲又公司比人告,又爭啲整傷整死人
我啲細case唔敢講出黎
用左client a 個銀行account d 錢幫client b找數
去廁所 之後佢直接問我係咪唔想做
平時揸開私家車,開工揸架重型車,返工前去入油,入咗電油,但架重型車行柴油,即刻跪低要搵重型拖車,洗咗8000蚊(公司出),做多3日,我無做了
酒店
細個返pt 餐飲 唔夠瞓 唔知做咩將碗碗碟碟掉晒落垃圾筒
搬License Server去新機

咁佢要先喺舊機deactivate條key
先可以喺新機入返條key裝返

點知我錯手剷咗部舊機
send email去香港代理問話要收30K
(因爲過咗保養)
睇完封email

隔咗幾日send email去總公司問,原來係可以免費reset,香港代理我屌你老母
攞錯咗啲肉比個食齋嘅客食,而佢真係食咗落肚
油站staff又會幫你入嘅
大陸落黎既新移民
幫老細訂錯機票 訂遲左一年
收多左個客double錢 佢買12個吞拿魚包6蚊1個 唔小心收左12蚊1個
出錯單買多咗幾萬蚊嘢
之後收埋件嘢喺貨倉
利申 職已辭
留名睇下有冇人講關人命事嘅錯
唔係自己,有個同事book一條trade book錯左價,本身條trade值$3,000 USD變左$3,000,000,000 USD。

公司第二日即刻俾人margin call
我做酒店都試過被人咁問過
去廁所都比人屌 d人真係有問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞