‎[KPOP] 2019 K-pop討論區 (13)

1001 回覆
24 Like 15 Dislike
堂堂正正
呢句係咪佢自己加落去架咋
頭先新聞live個陣略睇左少少 好似淨係講緊勝利群有邊個 冇特別講龍李唔係入面
利申 冇睇晒
190315#FTISLAND[超話]# @宋承炫 IG更新一則

(INS已刪)

真的非常的心痛 不知道要怎麼和大家說..

我們的隊長哥哥就如大家所知道的那樣 犯了非常大的錯誤。這件事不知道是否能得到大家的理解和原諒...但是通過這次機會真的希望(他)能放下一切重新做回一個好人。我想告訴大家。崔鐘訓是我們的成員我們的隊長。不管是誰都是會犯下錯誤。但是那個錯誤反復犯了事態變嚴重的話 就會無法回頭這一點我也很清楚。拜託了。大家一起祈禱希望不要有不好的極端的想法吧

非常的心痛。作為新成員進來演奏吉他的時候 和我們一起談音樂的時候真的是一位很單純很誠實的一個人。

大眾還有我們粉絲們謝謝你們能夠看這篇不足的長篇文字。

翻譯:橘子 轉載請注明FTISLAND吧。
【Channel A獨家】目前檢方已經掌握的勝利以性買賣為目的將女性送往日本的證據
舉報者A是江南一帶的企業家,是在勝利身邊看到這些的人物。舉報中的日本建築公司K社的相關人員到韓國的時候,勝利的BurningSun夜店會進行招待,以行買賣的目的向日本送韓國女人。K社代表(日本人)的SNS現在還有勝利的照片。
佢唔講好過講但剩低嘅隊員好慘
其實咁多個電視台有獨家,係咪有好多知情人爆料
柒頭都知證據呢D野要第一時間扣押 韓國警察
唔怪得要刪。。。講黎多餘啦呢個時間不如唔出聲仲好
似係分散投資爆料,再有知情人士玩大踢爆
一睇就知唔識講嘢
以為寫比私人ig抒發情感咩?
寫得太感性喇
係咪要搵日本警方介入調查
咁樣啲網民只會屌埋佢,特別係不管是誰都會犯錯呢句好易比人曲解
自己人查自己人麻
香港又贏

佢個樣................
咁先確保到實有嘢出同曝光率高
佢唔好自殺喇
呢班人連名都唔好提起
好淫賤
死精蟲
屌收工睇呢個雖然好方便 但冇新料
ZICO呢
I love u 好好聽喎
今日無出新名好失望
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞