‎[KPOP] 2019 K-pop討論區 (13)

1001 回覆
24 Like 15 Dislike
拍節目啫
冇證據一齊做其他野喎
唔講都唔記得有佢依個人
好似拍JTBC節目
雖然上個post話jjy好煩 不過都忍唔住每次都鬧9佢 心裏面嗰肚氣唔想點發洩 見到大家圍剿都舒服啲
屌對上翻啲日期 15年12月 越嚟越嬲 啲對話嘅前幾日先扮完正常同我結女方食飯po ig 想痴我結cp粉啲人氣
轉個頭就走左叫雞
乜叫雞玩法都玩齊 葬禮玩都敢 應該都預撚左俾鬼攪 成班仆街佬應該冇當過女性係人
好撚失望好撚想佢哋死
毀完啲女仔 再翻轉個娛樂圈
佢應該嗰頭近 未入冊可能都有性病 化學閹割罷啦
我岩岩開左
做明星都要叫雞
咁又係 無爆出黎既
都唔代表無
唉 所謂idol真係淨係睇到鏡頭前
鏡頭後先係真實既佢地
追星嘥錢嘥時間
到頭來淨係見到佢地想你睇到既果一面
仲有珍雲我記得
一齊拍節目姐
佢淨係去一次柏林咩
都係個句
點解死個個唔係佢
我開左
淨係叫雞都唔出奇 但係偷拍迷姦做馬伕就真係接受唔到 過左道德底線
唔好用叫雞做例子
應該話你情我願,其實以迷妹接受程度係完全冇問題
玩吓明星仔、女粉絲果D,梗有
應該都不得好死嗰種 爆得太多韓警又整單兇案
快撚啲爆埋17年啲對話啦
好想知佢扮改過自新 搞復出演唱會一面嚴肅嘅時候 支持佢嘅人激動落淚嘅時候 私下係咪密謀緊點叫雞 定笑啲人傻ㅋㅋ咁樣
娛樂圈呢個大染缸
叫雞唔係咩新奇事
只係大家都唔希望發現自己個偶像有叫
仲要講啲咁難聽嘅說話
偶像實力其次,最緊要都係包裝
只求包裝下嗰個係個正常人
唔係一件垃圾
而家拆咗五件垃圾
真心唔想再拆到第六件
但又想知自己有無睇錯人
真係好矛盾
Btw 前面提到我結孔昇延跳舞 李宗泫個眼神好淫賤果度
可以呢條link睇:https://www.instagram.com/p/BuC9xKYBv4S
我之前無睇宣言因爲唔想睇佢同其他女人
而家好慶幸自己無睇因為真係好撚嘔心
<「你也是共犯嗎?」… 實時間EddyKim · RoyKim的SNS情況>
我們結婚了個節目雖然有D幾鍾意既明星都有上去
但始終接受唔到呢type show,太假
想知但我覺得我知完會仲嬲仲唔開心
唉好撚矛盾
韓國啲連坐法真係
記得呢度一開始都有人懷疑過佢地
冇爆佢地就冇繼續講
好心啲韓國人爆左名出黎先屌啦
唔係嘅話真係好撚無辜
厹格出晒嚟,差在啲口水未滴落地下
呢個樣好啱形容佢
Same
所以最出名既紅薯都無睇
好尷尬 風頭火勢浦頭又唔係唔浦頭又唔係
韓狗真痴線,屌鳩人地睇過段片(仲要無新聞爆過,純粹網上神探推測)

但鄭俊英單野爆第一日關鍵字第二位係鄭俊英 影片
扯住睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞