‎[KPOP] 2019 K-pop討論區 (13)

1001 回覆
24 Like 15 Dislike
韓國人成日都要開口中
唔郁得架親
我知 但係為左幾萬蚊自己無左個好名聲真係好on居
除左鄭容和ig有班中國飯係咁叫佢solo之外
姜敏赫同李正信ig都有on9日飯同東南亞飯話4人乜乜77
呢班人完全唔知佢地咩心態
追左幾多年都應該果斷脫啦下話
啲對話出哂事呀
真係running man有保證d 雖然我覺得石鎮都有d危
我唔想要依啲料
幕後大佬呢屌你老母
兩天一夜也完蛋了呢(jjy, 2019)
佢唔係話自己成日俾人呃錢
【starnews】[SBS<八點新聞>"勝利與所謂警察總長三次見面共同進餐..不知道他是警察"]根據16日晚播出的<SBS八點新聞>,#勝利[超話]#和#鄭俊英[超話]#等人參與的團體聊天室里被稱為是"警察總長"的尹總警見過三次面並進餐.尹總警承認與YuriHoldings代表#劉仁錫#有交情.

當被詢問道"你收過錢嗎?","你和鄭俊英是怎麼認識的",尹總警表示"沒有(收過錢)","不認識(鄭俊英)".據警方透露,尹總警陳述時表示"雖然和YuriHoldings代表劉仁錫打過高爾夫球,吃過飯,但對於委託或平息事件等疑惑,並不是事實."

同時勝利也表示"通過劉仁錫代表的介紹,在2017年初第一次見到尹總警並吃了三次飯.但不知道他是警察."

據悉,尹總警和勝利等人曾在人跡罕至的首爾江北酒店就餐,該餐費由尹總警支付.另外警察廳方面表示"已經對尹總警進行了待命處分,工作將由其他總警接替."
好on9
佢哋自己約打波賭錢其實無乜問題
好似我地打波輸咗請野食咁
連 knetz 都係幫返車個邊
保住左
三不大法
不知道
不清楚
想不起
啲對話又真係
痴線 車太賢一世英名呀
演技擔當都有
反正佢呢幾年食女都冇心唱歌
200零萬對返連2萬港紙都冇
普通人落轉大海都差唔多啦
我喊出黎
車太賢 金俊浩
我仲想喊
孭鑊大隊又有新成員
又成功轉移視線
有幾?
同自己friend講笑都唔得 根本就係你地嚴人寬己
仲飯??
我脫哂啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞