‎[KPOP] 2019 K-pop討論區 (13)

1001 回覆
24 Like 15 Dislike
佢衰外圍
同李秀根一樣
好撚耐之前
自退定先都得
【Theqoo】關於Burning Sun案件現在很奇怪的一點
Burning Sun事件的導火線-暴力事件的加害者嫌疑人至今還沒被公諸於眾kkk
所以說這個人到底是誰?

如果泡狗嗰邊多幾個撥亂反正post/懶人包就好
但班on9仲係覺得冇乜大不了
個咸濕伯父落藥迷姦啲女仔,拍片威脅對方繼續同佢上床,再繼續用拍片威脅對方家屬唔畀佢地報警。喺佢間屋搜到好多AV同SM道具
塞啲錢
@哎一股清流

【kbS】勝利明知道非法…「像x一樣的韓國法律」對法和公權的嘲弄

​​​​
仲要幾個都係大學生俾啲咁嘅變態咸濕伯父咁搞法 真係好慘
駁唔到
@瘋狂的貧道

【又要找新MC的節目】
據今晚KBS新聞你報導,鄭俊英 黃金手機聊天記錄爆出車太賢 賭球事件。韓國網友指出又一當節目要淪陷了,可能要換新MC了。 ​​​​

車賭博金額唔大 就應該還好

不過韓國係行國藉法 所以無論喺海外合法吸毒賭錢都好

都係犯法 罰咩就睇你金額同埋係咪常規賭博
個少少錢都算賭博?
又想轉移視線
搵唔到單大野就搵個中粒既車太鉉開刀
好嘔心啊死韓狗
今次勝利單野應該係韓國正直記者 網民同政府正式宣戰
勝利單野一出網民 記者都即刻搵返之前d案
唔輸得
大粒*
係唔係圍內打賭都算賭博架佢地法例?
點解查到咁都可以俾佢無罪
勝利講得最人話呢次
根本無悔改過
《#兩天一夜#》成員#車太鉉#和#金俊昊#陷入賭球嫌疑。今日KBS新聞報導稱:"車太鉉、金俊昊在泰國等地進行了高爾夫賭球。"據報導車太鉉和金俊昊進行了百萬韓元的賭球。《兩天一夜》的固定成員#鄭俊英#因涉嫌非法拍攝女性而正在接受警方調查,車太鉉、金俊昊又捲入高爾夫球賭球的疑惑中,更加讓人震驚。再加上金俊昊在2009年因涉嫌海外賭博而中斷電視節目,因此此次疑惑是否屬實備受關注。
此外該kakao團體聊天室中還有《兩天一夜》的PD,但據悉他們並沒有阻止他們賭球,只是旁觀。再加上鄭俊英因涉嫌偷拍女性,共享散佈這些非法拍攝視頻而被警方立案調查,據悉鄭俊英也經常在該聊天室發表性騷擾性言論,因此風波將更加激烈。
已經一而再再而三咁犯錯 唔捉佢坐番十年八年邊有滋治精神可言啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞