‎[KPOP] 2019 K-pop討論區 (13)

1001 回覆
24 Like 15 Dislike
7萬就可以搞掂件事
每次一否認
當晚新聞就爆料收佢皮
對比班垃圾

真係要睇下JYP點講

今晚的《家師父一體》末尾的一席話~在最近這大地震般的韓娛圈里讓人感慨萬千。獲得「成功」與獲得「尊敬」之間存在的差異是什麼?~各位請拿好筆記本~記下大猩猩說的這段話吧~
-----------JYP名言分割線------------
Successful和Respected之間不同的是
Successful 只要結果是好的那就是Successful
Respected呢 過程也必須是好的
如果我走邪門歪道用不法手段
或者犯規以後獲得成功
雖然我Successful了
但是大家並不會對我Respected http://t.cn/Ex4KEdl

Cr 女漢子字幕組
老實講 代表唔到d咩野
呢d說話 換轉yg都照樣講到出黎啦
老楊講唔到
佢直接話人品唔重要
咪又係有nichkhun JUNK酒駕
JAYPARK事件
迫周子瑜成個犯人咁拍道歉片 果陣個個話抵制 結果
得啖笑 成日出黎陰D陰D吹奏JYP
仲有上次邪教單野
真係好成功咁冷處理左
經已澄清=冷處理
猩係撚好人 笑
澄清左=無事發生
但子瑜道歉完
人氣就爆升
洪真英真毒
到到都有好人有壞人架啦 你係純既 人地點都帶唔壞你
我會覺得係練習生文化既壞處 係 你d 人出黎水準會好高
但係就因為太極端既訓練同壓力下 走火入魔
睇完洪基concert
希望其他4個加油
不如問吓點解Dispatch過咗一日就笠晒水先啦
咁多大粒嘢淨係追擊佢一個之後又不了了之
JYP就唔係聖人不過起碼肯檢討同改善
搵yg同佢比?
我堅信劉在石同光洙係清泉
@哎一股清流
【Naver】具惠善為已故張紫妍追悼發ins👍
文字:塞暖寶寶在我手裡的姐姐.很遺憾一張照片都沒有一起拍過的姐姐.在天上好好休息吧.美麗的人.
後面的遠處的左一是張紫妍,曾經合作過花樣男子
前情提要,早上張紫妍事件的唯一目擊證人尹智吾發了ins,請求演藝圈有影響力的人能應援,看完真的爆哭,韓網這件事報導的不是很多,姐姐的用圖是他和鄭俊英現場記者對比圖,於是就看到了具大人的發聲

具大人
係笠水JYP仲唔告到D社仆街咩
賺果筆都夠佢自己出幾隻SOLO碟
韓國三大公司俾人話邪教
無啦啦成件事無左?
冇哂料爆
乜都關jyp事成日借啲椅抬高jyp 尤其係啲台狗新聞點都拉到twice黎講 下面留言就一堆咩兔兔是乖寶寶
睇見都覺得煩
利申非黑
KARD 3.27 comeback
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞