‎[KPOP] 2019 K-pop討論區 (13)

1001 回覆
24 Like 15 Dislike
我就10年啦唉
我已經完全接受晒
已經唔係雙重人格可以形容
完全係2條友黎
把口衰啲都咁話
依條仆街淫蟲唔死都無乜用
依家想買最後張日專都買唔落手
有佢出現我就唔想要
但係係最後一張啦
好彩日巡無取消
承炫要加油大家要加油
接受現實啦 依條仆街所做既野就算點道歉都好已經唔值得原諒
好似係東張西望而家自己出醜
化學閹割唔會無左條根
物理閹割先會
當佢兩個放監出黎後...

Btw zico仲未爆架
真·犯罪天團
個名就叫Gangster Boy啦
因為2NE1先開始中意Kpop 佢地live真心正 好有氣場又帶到個氣氛 睇佢地演唱會就知
見到返bom come back 真係好感動
利申7年Blackjack 睇過3場con 已訂10隻專輯
On撚9
好似港暗星咁 唔關事都要走出黎回應抽水上報咩
問埋啲咁既野
回應完分分鐘件事燒唔到自己
都俾韓飯屌柒 然後收得皮
李宗泫個樣真係有祲賤味滲出黎
On9 同鄉 正常都唔答啦
使唔使咁多負評

好聽過之前首vaporize yourself就真
我已經接受左4個都仲係FT嘅
只係好擔心其他四個
聽日見到洪基又要睇住佢扮無事咁安慰個地

快報快報

Kpop大事件

❤MOMOLAND❤
準備3月20日 Comeback
4月4日 香港見面會

玩future bass 但冇咩層次
9up一下 金柱赫會唔會係知左啲咩被滅口
無意冒犯 只係突然有咁既諗法
佢個樣同初初出道比唔同晒
而家成個咸濕伯父咁
所以話其實好多時真係有樣睇
真心二哥初出道個樣真係好正,我都有睇佢嘅我結,果陣仲覺得好sweet添點撚知,好彩我唔算入得cn太深唔係真係會唔知點算
【naver綜合】16日上午10時(韓國時間)崔鐘訓因涉嫌散佈非法拍攝視頻而被立案,以犯罪嫌疑人的身份被首爾警察廳廣域調查隊傳喚.崔鐘訓表示"將誠實地接受警方的調查.很抱歉在社會上引起非議."
希望佢生生性性真係協助調查
勝利就應該識嘅,畢竟之前都拍過節目,他在熟唔熟
但呢個鐘數邊個會肯答呢條問題
就算係俾人拉走左,都唔代表佢唔大方
同埋係容祖兒自己講錯嘢在先,佢點都有必要回應記者問題
寫稿嗰個未必喺現場,唔知發生緊咩事,就算喺都唔應該唔應該咁寫人
微博cm都有人問,條友個頭太大

東張西望我屌你老母
小器到 第一次訪問韓星咩On9
加上人地又唔識勝利
容祖兒先識 仲要佢係解話
好似係東張西望而家自己出醜
勝利就應該識嘅,畢竟之前都拍過節目,在熟唔熟
但呢個鐘數邊個會肯答呢條問題
就算係俾人拉走左,都唔代表佢唔大方
同埋係容祖兒自己講錯嘢在先,佢點都有必要回應記者問題
寫稿嗰個未必喺現場,唔知發生緊咩事,就算喺都唔應該唔應該咁寫人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞