‎[KPOP] 2019 K-pop討論區 (13)

1001 回覆
24 Like 15 Dislike
流料黎
續約阿
佢一個人會唔會影響到咁大。。
@瘋狂的貧道

【總結下今天的!把最大的放在最後一個!】

1.#勝利#、#鄭俊英#今晨結束調查返家 並提交手機給警方
2.下午時分鄭俊英的住所以及汽車等被警方扣押搜查
3.明後天警方將對鄭俊英申請拘捕令
4.FNC承認李宗泫在鄭俊英群有貶低女性等低俗對話,稱其深刻自責
5.#李宗泫#清空個人ins全部內容
6.勝利下周將申請延期入伍
7.兵務廳表示勝利能否延期入伍需要根據情況而定
8.《兩天一夜》除鄭俊英外 六人體制首次拍攝
9.因鄭俊英事件 KBS《兩天一夜》宣佈無期限中斷製作及播放
10.劉仁錫,劉會長早上6點結束警方調查回家
11.劉仁錫,劉會長交代認識的警察是總警級
12.勝利的連鎖拉麵店因為行接待等影響關門,總部返還所有加盟費
13.粉絲要求李宗泫退團
14.#崔鐘訓#被警方立案 明天接受傳喚調查
15.下午涉嫌勾結嫌疑總警A某接受調查
16. SBS晚間新聞深挖劉會長,在群裡充當藝人障礙掃除角色
17.MBN調查出KKT8人沒有龍俊亨,李宗泫(他倆不在勝利群,在鄭俊英那邊群)
18.警方已對張紫妍案目擊者演員尹智吳進行保護
19.《ProduceX101》投票開始 主打曲為《JIMA》
20.中國315晚會不知道又要有多少瓜
係收咗個製作公司姐,大神個約係fnc既
官官相衛
實預左會查到自己老細㗎啦 尷咩尬
早幾日閔廳長先話會全力調查
點知原來自己心腹都有份
再搵落去話唔埋現任總統都有份
因為個個都收咗錢,但又唔可以唔做嘢
MBN調查出KKT8人沒有龍俊亨,李宗泫(他倆不在勝利群,在鄭俊英那邊群)

即係龍亨都有喺鄭俊英kkt個grp度?
佢自己話得1on1對話,無入任何群組
唔係話jjy有好多gp咩
[/quote]好on9,走去問Ong勝利事件做咩鳩,仲暗串工作人員拉走佢唔夠大方?

同埋艾辛到而家仲唔明勝利件事有幾嚴重?不過又係嘅,可能對佢自己間公司嚟講,呢啲嘢都司空見慣[/quote]
有無片
好on9,走去問Ong勝利事件做咩鳩,仲暗串工作人員拉走佢唔夠大方?

同埋艾辛到而家仲唔明勝利件事有幾嚴重?不過又係嘅,可能對佢自己間公司嚟講,呢啲嘢都司空見慣

有無片
依單野全世界都狙擊緊
佢敢放生就整臭自己國家
咁叫檢察院幫下手囉
係東張西望見到
老母都話艾辛on9
走去問Ong勝利事件都係東張西望?
係咪有調查組警察睇唔過眼佢哋,將查到廳長心腹呢件事爆比記者知
呢個劇情仲好睇過D港產貪污片
有呀
仲記得個主播話
相反 容祖兒就大方得多啦
最好bbc, cnn做專題
唔係嘅 好似話係部分證券公司因為sm 第一季收入太低 nct發展又唔符合預期 有憂慮所以下調咗投資目標 後尾澄清do唔解約就刺激咗下 升返上黎
笑撚左屌你老母真係靠害拉完丹尼落水想再害埋邕
因涉嫌向海外投資者介紹性交易而被立案的BIGBANG前成員勝利(29歲,本名李昇炫)將於本月18日提交延期入伍的文件。

勝利方律師孫炳浩(音譯)15日在與newsis的通話中表示:"正在準備入伍延期的文件。" 孫律師表示:"勝利想要誠實地面對警察的調查後,堂堂正正地入伍",勝利也希望兵務廳能允許延期入伍。

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞