‎[KPOP] 2019 K-pop討論區 (13)

1001 回覆
24 Like 15 Dislike
X一樣的泡菜法律,能不笑嗎
比自己國家嘅人笑你法律戇鳩,捉唔撚到佢
仲有未上市嘅bh
民間團體敢唔敢起訴burning sun
依家prison 101其他人死口唔認話自己吹水傾計
得jjy最on9拍曬片 冇法律隙走只可以認曬
最後會唔會係佢又solo出道 最後得佢入獄
喺佢立場嚟講係幾慘 明明全部人都玩 但個個醒目玩到出神入化冇相 可以話自己飲醉吹水
不過所有人 曾經相信你嘅人都對你好失望啊 抵死啊
今舖佢上下都得罪曬 所後我覺得最不堪壓力嗰個會係佢
你有命出獄聽下自己用心作過嘅一輯 羞愧至死啦
到時成班被自殺
【tvreport】[Burning Sun李文浩代表"如果勝利的KaTalk有罪的話,那韓國男人全是罪人嗎"。。。]夜店"Burning Sun"的李文浩(音譯)代表接受了京鄉新聞的獨家專訪,並在採訪中提到了勝利與Burning Sun.

"勝利是我的朋友,我在準備Burning Sun的過程中向勝利提議一起做,我有10%的股份,勝利有20%的股份."

"勝利3年前的聊天內容如果是罪的話,那大韓民國所有的男人都是罪人嗎?還有性交易,又沒有成爲事實,只是開玩笑就這樣...還有2015年的事情我上哪兒知道去,我現在都不是勝利他們那個聊天羣的成員."

針對Burning Sun性暴力疑惑,他表示"現在引起全國民憤怒的點是給女性喝下GHB(迷幻藥)然後強制進行性關係,如果這是事實那爲什麼沒有被害女性站出來向警方提起訴訟呢,怎麼可能只在報道中出現?現在這個情勢下,如果(有被害女性)提出訴訟,施害者肯定馬上就會被逮捕,還能拿到和解金,讓對方受到法律制裁,如果有(被害女性)怎麼可能不做(訴訟)呢?"

隨後記者提問道"您這是否認了Burning Sun的性暴力疑惑嗎?"他回答道"難道警察那邊有自稱是強姦受害者的人在接受調查嗎?"進行了反問,"反而最初爆料主張我們在包房內給女性餵食迷幻藥後進行強姦的那個人已經被警察網絡搜查隊抓了.爲了向班長(警方)表示感謝還去打了招呼,我是在積極的協助警方的調查."

"Burning Sun暴力事件發生的時候,我都沒在店裏.毒品陽性反應也沒有確定,除此之外我沒有任何可能被起訴的理由.一週最多也就是去店裏一兩次,我怎麼去認識吸毒的人啊.還有就是,我說句實話,難道只有Burning Sun有毒品嗎?"

串過馬撚
https://youtu.be/k5qF0NRRsAg
呢班男人正呀,都係打機好,唔會學壞
串到佢
真係當你地班人冇到
佢講到好似幫勝利解話咁,其實都係幫自己劃清界線,係覺得無錯就唔好喺度劣喇
呢啲人幾時死
勝利:犯了韓國男人都會犯的錯
打機好過玩女
X一樣的韓國法律
六億林寶堅尼
笑死
串到馬撚咁 最後吹佢唔脹就好笑
MINO表示輕鬆
Jjy都打機
宜家咁睇 真係吹佢唔脹
真係唔應該對韓執法部門有期望。對住女受害人講得出示範返個動作被我睇,個樣生得咁靚咪當無事發生嘅檢控人員,都係蛇鼠一窩
成班傻鳩係到迷韓
幾時死全家呀你地
希徹平時都同好多女星玩得好埋,雖然成日見佢串啲女星,但係其實佢好細心,對女仔好好,睇得出班女仔都唔會對佢有所抗拒
樓上究竟做乜撚嘢 迷韓與否又關你撚事
唔鍾意又要特登入嚟吠兩句認真趣緻 係咪壓力太大
其實今次單野都見到呢度kpop fans好理智好成熟,偶像做錯就係做錯,直接脫飯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞