‎[KPOP] 2019 K-pop討論區 (13)

1001 回覆
24 Like 15 Dislike
個po嘅速度終於慢番
屌 無心
講真 就算佢地拍拖又點
都唔會係公眾場合揭裙底下話
做人做到好似佢咁冇道德
呢啲男人早飛早著啦
癡撚線竟然覺得公眾場合揭裙底好正常,唔怪得有人仲覺得佢地係被人屈
上面即刻有個追星追到是非不清既人
同佢偶像一樣
追星追到
基本分析能力都冇
佢老母生咗佢真係陰公
今日係咪冇新news?
血氣方剛可以偷拍 神邏輯 血氣方剛係咪可以合理化埋強姦
有冇諗過啲受害者俾啲仆街嘅血氣方剛 搞到一世有陰影怕啲片流出
9年boice表示知情
CN少時一齊cb個年佢地啲眼神真係sweet到呢
https://youtu.be/HYBEItlTvPg
13年佢應該都仲係乖乖仔

講返掀裙單野 睇晒成條片就知掀到之後佢地仲有講有笑
真係非禮既話就唔會咁啦
https://m.weibo.cn/3289641541/4083831072515632

唔係想幫佢洗白啲咩
可能其他野佢真係有心抽水都唔定
但允兒呢單我係女仔就唔覺係有心
唔想李宗泫再被人憎多兩錢重就唔好再出聲啦 你地仲接受唔到自己idol嘅真面目係一件事,但都唔好再咁落去
連李宗泫同允兒拍拖都講得出啲fans好神奇
之前睇紅薯已經見到有紅薯飯將允兒同佢放埋一齊 話咩2隊出2cp 一直都係啲飯ff 依家可以直情將個ff講成真 仲講到情侶抽下水無乜野
笑撚死 真心膠定假膠黎
D cnblue飯係咪接受唔到現賽
開始鳩up大會
唔係洗白 係直頭令人更加憎你地偶像
(日常辱罵jjy 1/1) 出道嗰陣搞乜爛演技人設姐 根本自己係影帝級演技 人生就係你嘅舞台 人前人後自由切換 對住啲人心幫嘅人係無辜樣 人後就係雞蟲禽獸 其實真係天賦嚟
道完歉大家都信左佢 搞到佢越嚟越自信 助長左佢不知悔改 我覺得某程度上係有精神病同怪性癖
唔係打同情牌但佢童年係支離破碎好亂 冇受過乜高等教育 照理應該係去扎鐵(no offense) 係佢好彩叫玩下音樂搞得自信爆棚
依家爆呢啲變態嘢已經不再驚訝 佢咁樂意share呢啲 應該係想得到人注意有啲反社會人格
但佢咁撚好彩 個個前輩喺佢啱出道就奶佢 未出道就有固定綜藝 自己都唔好好珍惜 自作孽
依家最怕係韓警收唔到佢皮 坐得過一兩年有乜撚用
走監獄路吧
D cp飯自己ff 又聽下d小道消息就當真
prison 101 album

1. I am a boner (李宗泫,李昇炫)
我以前都係紅薯飯,仲要嗰陣時小道消息只不過係曖昧冇一齊到 D cp飯好鍾意幫李宗泫
點解我做咗9年sone 都未聽過佢地兩個拍過拖
除咗李昇基,唔係官方確定嘅我其他都唔會覺得係真
到今日先知佢地一齊過 真係人渣黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞