‎[KPOP] 2019 K-pop討論區 (13)

1001 回覆
24 Like 15 Dislike
又真係有人信
最好笑係樓上個個講到自己好似識佢地咁話知情
係囉
我仲以為允兒真係同佢一齊過 嚇親
好可能cp飯ff啫所以呢個時候就唔好再講埋呢啲非官方證實嘅嘢,有好多人以為係真架
反正有無一齊過 果條友都係人渣 對任何女性都係
仲一直扮野
得罪啲講句 連李昇基條件咁好都要追咁耐先追到
唔覺得以當時李終完既level會追到
要知道呢排已經好多未經證實嘅嘢傳出嚟。唔好以為有internet就易啲查證,有好多人因為本身有預設所以會好易受到影響,反而有咗internet啲人係更加信傳言同啲爆料。因為好多人都係食花生心態,滿足咗自己情緒就算,無諗過自己咁樣都助長啲流言傳播,到時候要澄清返就好難架喇
當時我真係覺得佢地兩個好襯好可惜分咗手
唔好話咩啦
上面有好幾個就咁比人講兩講已經信左啦
接受現實啦,仲要13年同15年只不過差2年
其實李宗泫都包裝得好好 個外表都算係最TOP果堆
但原來係衣冠禽獸
話唔小心咪算囉,係都要鳩噏埋佢地兩個拍過拖都唔知乜心態
佢想比sone屌
以前睇我結果時佢形象咪做得唔錯
而加知道再諗番就
但同李昇基真係差好遠 佢同允兒拍拖個時比人叫開媽朋兒 而且拍戲唱歌綜藝都拎哂獎 點比
今次JJY事件之後對咩明星形象都更加有保留
就算仆街呢排都無人得閒理
就算有拍過拖呀 無啦啦揭條女裙底 都唔撚岩啦下話
條友係咪追星追到個腦冇撚左
嚇撚死 印象中都只係見過傳同sj
不過俊英一向個look都係玩到好殘既樣
其實有部分人有樣睇
Cnblue其他成員啲ig係咁俾人洗版 話cnblue永遠4個人
到底識醒未
佢地可能以為佢地哥哥仲好想繼續carry個罪犯做4人band掛
佢地哥哥心諗: dllm終於甩難
痴撚線點解可以將係公眾場合揭裙底合理化
就算你同男朋友出街佢都唔會係咁多人望住嘅情況底下揭你裙底啦
有睇佢213屋企特輯
佢童年好差咩
最多咪話周圍走冇乜朋友冇乜受過教育
但我見到佢呀爸呀媽好錫佢對佢好自豪
未夠30歲係佢solo唔係idol黎講
佢算好撚成功啦 想做咩都有得做
自己鐘意自由但又唔珍惜
門面功夫又好個個都咁錫佢
完全唔配
個格反社會到咁 驚佢坐得1 2年出返黎玩得仲癲
【OSEN】[FNC"李宗泫相關謠言不是事實..強硬態度應對"]16日下午,所屬社FNC Ent方面對有關#李宗泫[超話]#的性騷擾傳聞發表官方立場,表示"不是事實".所屬社還補充道"對於做錯的部分,李宗泫承認並正在反省中.但是網民的惡意中傷和散佈虛假消息,我們將用法律手段應對."

據悉最近在網上迅速傳開的李宗泫性騷擾未成年粉絲的文章是從去年10月某網民留下的回帖開始的.不僅如此,還有傳聞稱李宗泫對女子組合成員進行了性騷擾.對此,FNC方面堅決否認相關傳聞.而對於李宗泫與#鄭俊英[超話]#共享非法拍攝性關係視頻的行為,FNC方面道歉表示"李宗泫作為公眾人物應注意所有言行,會反省並贖罪."

FNC
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞