‎[KPOP] 2019 K-pop討論區 (13)

1001 回覆
24 Like 15 Dislike
之前睇紅薯已經見到有紅薯飯將允兒同佢放埋一齊 話咩2隊出2cp 一直都係啲飯ff 依家可以直情將個ff講成真 仲講到情侶抽下水無乜野

D cp飯自己ff 又聽下d小道消息就當真

我以前都係紅薯飯,仲要嗰陣時小道消息只不過係曖昧冇一齊到 D cp飯好鍾意幫李宗泫

又真係有人信
D cp飯自己ff 又聽下d小道消息就當真

我以前都係紅薯飯,仲要嗰陣時小道消息只不過係曖昧冇一齊到 D cp飯好鍾意幫李宗泫

又真係有人信

最好笑係樓上個個講到自己好似識佢地咁話知情
點解我做咗9年sone 都未聽過佢地兩個拍過拖
除咗李昇基,唔係官方確定嘅我其他都唔會覺得係真

係囉
我仲以為允兒真係同佢一齊過 嚇親
宗泫同允兒拍過?

咁都洗到地?就當真係,
當眾揭自己女朋友條裙又當人係咩?
你咁講完,我只覺得佢更加人渣。

不過你唔係第一個咁講嘢,都聽過有人見到AOA惠晶同Jimin被佢非禮抽水嗰陣,就話可能都有過一手。呢個世界真係好多人嘅想法好下流低賤,識著呢種人做男朋友真係要小心啲。

到今日先知佢地一齊過 真係人渣黎

好可能cp飯ff啫所以呢個時候就唔好再講埋呢啲非官方證實嘅嘢,有好多人以為係真架
咁都洗到地?就當真係,
當眾揭自己女朋友條裙又當人係咩?
你咁講完,我只覺得佢更加人渣。

不過你唔係第一個咁講嘢,都聽過有人見到AOA惠晶同Jimin被佢非禮抽水嗰陣,就話可能都有過一手。呢個世界真係好多人嘅想法好下流低賤,識著呢種人做男朋友真係要小心啲。

到今日先知佢地一齊過 真係人渣黎

好可能cp飯ff啫所以呢個時候就唔好再講埋呢啲非官方證實嘅嘢,有好多人以為係真架

反正有無一齊過 果條友都係人渣 對任何女性都係
仲一直扮野

得罪啲講句 連李昇基條件咁好都要追咁耐先追到
唔覺得以當時李終完既level會追到
要知道呢排已經好多未經證實嘅嘢傳出嚟。唔好以為有internet就易啲查證,有好多人因為本身有預設所以會好易受到影響,反而有咗internet啲人係更加信傳言同啲爆料。因為好多人都係食花生心態,滿足咗自己情緒就算,無諗過自己咁樣都助長啲流言傳播,到時候要澄清返就好難架喇

當時我真係覺得佢地兩個好襯好可惜分咗手
要知道呢排已經好多未經證實嘅嘢傳出嚟。唔好以為有internet就易啲查證,有好多人因為本身有預設所以會好易受到影響,反而有咗internet啲人係更加信傳言同啲爆料。因為好多人都係食花生心態,滿足咗自己情緒就算,無諗過自己咁樣都助長啲流言傳播,到時候要澄清返就好難架喇

唔好話咩啦
上面有好幾個就咁比人講兩講已經信左啦
接受現實啦,仲要13年同15年只不過差2年

其實李宗泫都包裝得好好 個外表都算係最TOP果堆
但原來係衣冠禽獸
話唔小心咪算囉,係都要鳩噏埋佢地兩個拍過拖都唔知乜心態

佢想比sone屌

但原來係衣冠禽獸

以前睇我結果時佢形象咪做得唔錯
而加知道再諗番就

但原來係衣冠禽獸

但同李昇基真係差好遠 佢同允兒拍拖個時比人叫開媽朋兒 而且拍戲唱歌綜藝都拎哂獎 點比

但原來係衣冠禽獸

但同李昇基真係差好遠 佢同允兒拍拖個時比人叫開媽朋兒 而且拍戲唱歌綜藝都拎哂獎 點比

今次JJY事件之後對咩明星形象都更加有保留
姜丹尼爾真的槓上公司! 聘「王牌律師」打官司:不排除解約

南韓男星姜丹尼爾自限定男團Wanna One畢業後,近期和所屬經紀公司LM娛樂傳出糾紛。1
4日證實他已改聘「王牌律師」廉龍表,該律師對於藝人與經紀公司的合約訴訟相當有經
驗,此舉也等同正式向公司宣告開戰。

據韓媒報導,姜丹尼爾已將合約相關問題委託律師廉龍表,廉龍表隸屬於南韓四大律師事務所之一的律村法律事務所,更是專門負責娛樂事務糾紛相關的「王牌律師」。姜丹尼爾方面已委託律師向LM娛樂遞交了內容證明書,要求修改部分合約內容。而若是公司不接受相關條件,姜丹尼爾將會選擇解約,但目前還沒有具體進展。

其實三月初姜丹尼爾就承認與經紀公司有「糾紛」,主要希望能夠透過IG多與粉絲交流,便向公司提出希望IG由自己管理,但遭到拒絕。

雙方還在「爭論」中,就被爆出提解約的新聞了。姜丹尼爾無奈表示,有些報導不是事實,令他感到很慌張,他決心槓上公司爭取權益,「要做下這樣的決定,我也煩惱了很久,這是為了我的粉絲所做下的決定,我很想大家,也想快點站到舞台上。」

哈 玩咁大
最好你真係贏到 唔係實仆街

就算仆街呢排都無人得閒理

就算有拍過拖呀 無啦啦揭條女裙底 都唔撚岩啦下話
條友係咪追星追到個腦冇撚左

又真係有人信

最好笑係樓上個個講到自己好似識佢地咁話知情

嚇撚死 印象中都只係見過傳同sj
但原來係衣冠禽獸

今次JJY事件之後對咩明星形象都更加有保留

不過俊英一向個look都係玩到好殘既樣
其實有部分人有樣睇
Cnblue其他成員啲ig係咁俾人洗版 話cnblue永遠4個人
到底識醒未
Cnblue其他成員啲ig係咁俾人洗版 話cnblue永遠4個人
到底識醒未

佢地可能以為佢地哥哥仲好想繼續carry個罪犯做4人band掛
佢地哥哥心諗: dllm終於甩難
痴撚線點解可以將係公眾場合揭裙底合理化
就算你同男朋友出街佢都唔會係咁多人望住嘅情況底下揭你裙底啦
(日常辱罵jjy 1/1) 出道嗰陣搞乜爛演技人設姐 根本自己係影帝級演技 人生就係你嘅舞台 人前人後自由切換 對住啲人心幫嘅人係無辜樣 人後就係雞蟲禽獸 其實真係天賦嚟
道完歉大家都信左佢 搞到佢越嚟越自信 助長左佢不知悔改 我覺得某程度上係有精神病同怪性癖
唔係打同情牌但佢童年係支離破碎好亂 冇受過乜高等教育 照理應該係去扎鐵(no offense) 係佢好彩叫玩下音樂搞得自信爆棚
依家爆呢啲變態嘢已經不再驚訝 佢咁樂意share呢啲 應該係想得到人注意有啲反社會人格
但佢咁撚好彩 個個前輩喺佢啱出道就奶佢 未出道就有固定綜藝 自己都唔好好珍惜 自作孽
依家最怕係韓警收唔到佢皮 坐得過一兩年有乜撚用
走監獄路吧

有睇佢213屋企特輯
佢童年好差咩
最多咪話周圍走冇乜朋友冇乜受過教育
但我見到佢呀爸呀媽好錫佢對佢好自豪
未夠30歲係佢solo唔係idol黎講
佢算好撚成功啦 想做咩都有得做
自己鐘意自由但又唔珍惜
門面功夫又好個個都咁錫佢
完全唔配
個格反社會到咁 驚佢坐得1 2年出返黎玩得仲癲
【OSEN】[FNC"李宗泫相關謠言不是事實..強硬態度應對"]16日下午,所屬社FNC Ent方面對有關#李宗泫[超話]#的性騷擾傳聞發表官方立場,表示"不是事實".所屬社還補充道"對於做錯的部分,李宗泫承認並正在反省中.但是網民的惡意中傷和散佈虛假消息,我們將用法律手段應對."

據悉最近在網上迅速傳開的李宗泫性騷擾未成年粉絲的文章是從去年10月某網民留下的回帖開始的.不僅如此,還有傳聞稱李宗泫對女子組合成員進行了性騷擾.對此,FNC方面堅決否認相關傳聞.而對於李宗泫與#鄭俊英[超話]#共享非法拍攝性關係視頻的行為,FNC方面道歉表示"李宗泫作為公眾人物應注意所有言行,會反省並贖罪."

FNC
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞