‎[KPOP] 2019 K-pop討論區 (13)

1001 回覆
24 Like 15 Dislike
啲對話真係好普通
根本同朋友普通對話
我既車浩
估唔到車車都要出事
同賭餐飯賭round酒冇分別
不過係阿車咁解
213加工作人員食飯都成萬蚊起跳啦其實
bigbang - still alive
其實真係還可以 而且車太賢啲句子後面又加省略號 唔覺得佢真係好串咁曬命
但可惜韓國賭錢又犯法 韓國啲人又勁針住明星犯錯 車太賢之後真係
其實算係外圍定圍內fd賭下錢咋
如果要計既話
running man d 奬金同遊戲其實仲重賭博成分
車車做好事都係依個蚊唔知幾多倍啦
真係覺得對話還可以
韓國
我結係我對佢嘅初認知 雖然係有劇本 但都係互相幫大家炒人氣 我就係俾佢個on9人設呃撚左嘅人
不過佢啲fans幾好笑 後來佢哋15年私下post合照證明左有聯絡 但佢哋都成日避忌jym 上左人哋電台都唔打埋女方名 又唔更新啲合照 好似側面覺得係cp捆綁jyj咁
試問邊到有咁好嘅前輩 喺我結俾你玩9都唔嬲 咁多年後 復出演唱會第一場就去左支持 仲喺佢唱出道曲嗰到喊左 順帶一提連個mv都係女方幫手參演
到頭來俾班fans避忌
天有眼風水輪流轉 不過都幾心疼佢哋飯左個禽獸 脱得快係好事
然後發現jyj同姐姐ig都del左啲合照 應該係18年就割左席
呢幾日犯賤睇翻幾集我結 唔知佢嗰陣有冇咁仆街未 冇都應該j痕 原來嗰陣已經成日物化女性
#走監獄路吧
金鐘國仲危險 同車太賢熟
好似淨係自己圍內打波輸左俾錢
睇落似係
同我地打牌一樣 不過佢地藝人玩既金額就高d
屌咁都唔得??
咁節目同pd賭飯食都唔得啦
咁都出事韓國應該一堆人都出事
咁d韓綜話輸左請食飯都出事啦
成堆工作人員
全部要實報實銷
睇多次應該係圍內
Jjy話俊浩冇哂錢
應該係佢同車車玩高爾夫輸左嘅錢黎
外圍同內圍差好遠
睇定啲先
#鄭俊英效應
佢有命出都獄有冇人再敢賣電話俾佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞