‎[KPOP] 2019 K-pop討論區 (13)

1001 回覆
24 Like 15 Dislike
好on9
佢哋自己約打波賭錢其實無乜問題
好似我地打波輸咗請野食咁
連 knetz 都係幫返車個邊

啲對話又真係

有幾?
同自己friend講笑都唔得 根本就係你地嚴人寬己

啲對話真係好普通
啲對話又真係

有幾?

啲對話真係好普通

根本同朋友普通對話
我既車浩
痴線 車太賢一世英名呀

估唔到車車都要出事
【starnews】[SBS<八點新聞>"勝利與所謂警察總長三次見面共同進餐..不知道他是警察"]根據16日晚播出的<SBS八點新聞>,#勝利[超話]#和#鄭俊英[超話]#等人參與的團體聊天室里被稱為是"警察總長"的尹總警見過三次面並進餐.尹總警承認與YuriHoldings代表#劉仁錫#有交情.

當被詢問道"你收過錢嗎?","你和鄭俊英是怎麼認識的",尹總警表示"沒有(收過錢)","不認識(鄭俊英)".據警方透露,尹總警陳述時表示"雖然和YuriHoldings代表劉仁錫打過高爾夫球,吃過飯,但對於委託或平息事件等疑惑,並不是事實."

同時勝利也表示"通過劉仁錫代表的介紹,在2017年初第一次見到尹總警並吃了三次飯.但不知道他是警察."

據悉,尹總警和勝利等人曾在人跡罕至的首爾江北酒店就餐,該餐費由尹總警支付.另外警察廳方面表示"已經對尹總警進行了待命處分,工作將由其他總警接替."

三不大法
不知道
不清楚
想不起

又吹佢唔脹, 始終冇實質證據
分分鐘到最後 監都唔使坐
啲對話又真係

有幾?

啲對話真係好普通

同賭餐飯賭round酒冇分別
不過係阿車咁解
有幾?

啲對話真係好普通

不過係阿車咁解

213加工作人員食飯都成萬蚊起跳啦其實
【starnews】[SBS<八點新聞>"勝利與所謂警察總長三次見面共同進餐..不知道他是警察"]根據16日晚播出的<SBS八點新聞>,#勝利[超話]#和#鄭俊英[超話]#等人參與的團體聊天室里被稱為是"警察總長"的尹總警見過三次面並進餐.尹總警承認與YuriHoldings代表#劉仁錫#有交情.

當被詢問道"你收過錢嗎?","你和鄭俊英是怎麼認識的",尹總警表示"沒有(收過錢)","不認識(鄭俊英)".據警方透露,尹總警陳述時表示"雖然和YuriHoldings代表劉仁錫打過高爾夫球,吃過飯,但對於委託或平息事件等疑惑,並不是事實."

同時勝利也表示"通過劉仁錫代表的介紹,在2017年初第一次見到尹總警並吃了三次飯.但不知道他是警察."

據悉,尹總警和勝利等人曾在人跡罕至的首爾江北酒店就餐,該餐費由尹總警支付.另外警察廳方面表示"已經對尹總警進行了待命處分,工作將由其他總警接替."

三不大法
不知道
不清楚
想不起

又吹佢唔脹, 始終冇實質證據
分分鐘到最後 監都唔使坐

bigbang - still alive
啲對話又真係

有幾?

啲對話真係好普通

其實真係還可以 而且車太賢啲句子後面又加省略號 唔覺得佢真係好串咁曬命
但可惜韓國賭錢又犯法 韓國啲人又勁針住明星犯錯 車太賢之後真係
其實算係外圍定圍內fd賭下錢咋
啲對話真係好普通

不過係阿車咁解

213加工作人員食飯都成萬蚊起跳啦其實

如果要計既話
running man d 奬金同遊戲其實仲重賭博成分
有幾?

啲對話真係好普通

其實真係還可以 而且車太賢啲句子後面又加省略號 唔覺得佢真係好串咁曬命
但可惜韓國賭錢又犯法 韓國啲人又勁針住明星犯錯 車太賢之後真係

車車做好事都係依個蚊唔知幾多倍啦
真係覺得對話還可以
韓國
(日常辱罵jjy 1/1) 出道嗰陣搞乜爛演技人設姐 根本自己係影帝級演技 人生就係你嘅舞台 人前人後自由切換 對住啲人心幫嘅人係無辜樣 人後就係雞蟲禽獸 其實真係天賦嚟
道完歉大家都信左佢 搞到佢越嚟越自信 助長左佢不知悔改 我覺得某程度上係有精神病同怪性癖
唔係打同情牌但佢童年係支離破碎好亂 冇受過乜高等教育 照理應該係去扎鐵(no offense) 係佢好彩叫玩下音樂搞得自信爆棚
依家爆呢啲變態嘢已經不再驚訝 佢咁樂意share呢啲 應該係想得到人注意有啲反社會人格
但佢咁撚好彩 個個前輩喺佢啱出道就奶佢 未出道就有固定綜藝 自己都唔好好珍惜 自作孽
依家最怕係韓警收唔到佢皮 坐得過一兩年有乜撚用
走監獄路吧

最佳影帝真係佢
我由我結追到佢前幾日
真係好想頒個獎比佢
監獄101應該要set個最佳演技獎啦
個個爭崩頭

我結係我對佢嘅初認知 雖然係有劇本 但都係互相幫大家炒人氣 我就係俾佢個on9人設呃撚左嘅人
不過佢啲fans幾好笑 後來佢哋15年私下post合照證明左有聯絡 但佢哋都成日避忌jym 上左人哋電台都唔打埋女方名 又唔更新啲合照 好似側面覺得係cp捆綁jyj咁
試問邊到有咁好嘅前輩 喺我結俾你玩9都唔嬲 咁多年後 復出演唱會第一場就去左支持 仲喺佢唱出道曲嗰到喊左 順帶一提連個mv都係女方幫手參演
到頭來俾班fans避忌
天有眼風水輪流轉 不過都幾心疼佢哋飯左個禽獸 脱得快係好事
然後發現jyj同姐姐ig都del左啲合照 應該係18年就割左席
呢幾日犯賤睇翻幾集我結 唔知佢嗰陣有冇咁仆街未 冇都應該j痕 原來嗰陣已經成日物化女性
#走監獄路吧
韓國啲人設真係玩撚完 連車太賢都
係唔係以後只可以信大神係唯一清泉

真係running man有保證d 雖然我覺得石鎮都有d危

金鐘國仲危險 同車太賢熟

好似淨係自己圍內打波輸左俾錢

睇落似係
同我地打牌一樣 不過佢地藝人玩既金額就高d

屌咁都唔得??
咁節目同pd賭飯食都唔得啦

睇落似係

咁都出事韓國應該一堆人都出事

屌咁都唔得??

咁d韓綜話輸左請食飯都出事啦
成堆工作人員

睇落似係

而家未知係邊樣 如果真係圍內我估比較小事 雖然係咁既時勢都實死硬

屌咁都唔得??

咁d韓綜話輸左請食飯都出事啦
成堆工作人員

全部要實報實銷
韓國啲人設真係玩撚完 連車太賢都
係唔係以後只可以信大神係唯一清泉

真係running man有保證d 雖然我覺得石鎮都有d危

金鐘國仲危險 同車太賢熟

鐘國唔會啦 唔煙唔酒唔賭 佢慳家到咁我真心唔信佢會有份賭

睇落似係

而家未知係邊樣 如果真係圍內我估比較小事 雖然係咁既時勢都實死硬

小事化大, 應該有人特登想拖埋佢哋落水

睇落似係

睇多次應該係圍內
Jjy話俊浩冇哂錢
應該係佢同車車玩高爾夫輸左嘅錢黎
外圍同內圍差好遠
睇定啲先
鄭俊英部手機叫惡魔手機好d 成個演藝圈俾佢一部手機翻轉曬

#鄭俊英效應
佢有命出都獄有冇人再敢賣電話俾佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞