‎[KPOP] 2019 K-pop討論區 (13)

1001 回覆
24 Like 15 Dislike
其實好期待佢點再當網民三歲細路仔咁自圓其說
琴晚啲解釋笑到ㅋㅋ聲
因為根本無立案無搜證,無論警察同檢察院都係
甚至仲消滅證據
其實最主要係冇實證
你靠手機msg根本冇料到
佢話塞啲錢俾警察 咁要搵到佢過蚊記錄先入到
唔係俾佢用啲藉口 法官都插佢唔入
佢依家都名譽掃地 根本唔care用啲假到爆藉口為自己脫罪
韓國689

佢個case有少少敏感
真圍內打下賭 其實應該唔算太大問題 最多都係罰少少錢 節目暫時下車 應該幾個月後就冇事
賭舉到幾重鐵
咁鐘國贏哂
以為勝利已經夠仆街果陣 就會有新料彈出黎令人發現佢可以再仆街d
https://youtu.be/_bWHGUBVgDs
真心勁開心 宣傳期完左之後仲有一位
開心到好似團體一位咁
所以交幾多隻手機都冇用
勝利啲賭數或者賄賂肯定係海外戶口
佢實一早洗晒啲證據
反而jjy啲影片就真係有證據啦
其實我覺得韓國公權力機構啲想法好奇怪,因為一個位高權重嘅人犯法會令組織蒙羞,所以無論點樣就要揞住佢,唔係等於爆埋自己之前無做嘢,或制度有漏洞 呢啲嘢唔通仲重要過公眾利益咩?
真係唔出奇 上面大boss遮遮掩掩 最後操控媒體啲料越嚟越弱 牽涉財團政府警察 根本媒體挖到嘅只係冰山一角 可以大肆報導下刀嘅只有最低層嘅演藝人馬騮
以前搞到腥風血雨嘅總統案嗰啲 根本好多都未曝光
btw jjy如果輕判出嚟應該廢左 個名聲咁冇人請 過街老鼠街頭賣藝都俾路人打 佢可能自己都絕望
勝利最後會唔會殺過人(自己親手或者落order殺)
jjy可能心諗去外國又一條好漢啦
佢真係邊度都生存到
法官大人 條屍呢 冇喎
罪犯應該禁止出境 返濟州島捉魚
係架?
法國間餐廳仲係度
佢驚乜 周圍都識人
大把日飯倒貼 怕乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞