勝利、鄭俊英醜聞事件懶人包

1001 回覆
1829 Like 33 Dislike
其實最憎啲人講到全世界都係咁黑暗,我真係唔知有邊個地方逼死咗條女,條女嘅遺書寫曬啲事同名出嚟,都淨係得一個上庭,一開始仲要告唔入,之後都淨係罰少少錢

有嘅,支那囉,唔怪得啲人話韓國係泡文支那啦
牙朗無去韓國
不過希望c朗無事
跟住仲要講到韓國人好團結同記者好勇敢
我屌你老母啦
還左張紫妍公道先同我講呢D廢話啦
佢一上人屋企就係睇部黃金電話
又同鄭俊英咁fd開
最on9既係佢個聲明 話自己剩係睇個通訊錄
搵鬼信咩
樓上位巴打我唔係屌你老母
只係語氣黎怕你誤會
根本韓國=話韓文嘅大陸人 啲人亂撞完你當無事 又無禮貌
咁如果講知情嘅佢全部fd都要死啦
唉屌到最後會牽連幾多idol
blockb冇咗zico真係收得皮
韓國果然係垃圾國家
上至總統 下至警察全部都腐敗不堪
嗰班只識呃妹妹仔嘅垃圾kpop藝人而家咁爆老實講一啲都唔意外佢地底下就下咁醜惡 成個國家都係咁

寄USB
Zico本身同Seven Seasons無續約, 自己出嚟開公司喇, 已經離開咗Block B
咁即係舉報條友有無限個copy
好似係鄭俊英拎左手機去整 比人copy曬
香港班黑警係個人問題 成日無啦啦偷野etc
韓國似係成個制度都警商政勾結左 所以成間警局/成區既警局都包庇犯人
韓國個制度真係...
鄭俊英16年同18年尾都有拎過電話去整, 都被電話維修員發現然後向警察告發, 但警察收受賄賂唔受理。最後啲kkt紀錄落喺呢位房正賢律師手中, 律師向國民權益委員會舉報同搵埋sbs爆料, 成件事先終於有人查
我就唔信big bang 其他幾個冇份 係捉做唔紅個個食啫top GD 都衰過吸毒啦
逆權系列真係拍得好
泡菜真係要幾黑暗有幾黑暗
只不過電影最後都得到公義
現實就
我又信big bang得勝利搞咁大壇野喎
如果唔係其他成員就唔會成日圍住佢唔埋堆來講啦
爆依單野出黎個記者 好似係爆之前女總統單野個記者黎
其他人有冇份就唔知啦
不過big bang其他人剩係上節目都話過勝利好多次
串佢5年後應該要去探佢監
開頭仲以為綜藝效果
依家睇返應該係真係比說話佢聽
盧武鉉最後都係搞到自殺
其實今次偷拍單嘢其實好小事
https://lih.kg/1061455
呢套真係睇到個心UP住
就係李明博同大國家黨班仆街
吳赫鎮記者同盧勝日
台灣客人傳係王大陸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞