勝利、鄭俊英醜聞事件懶人包

1001 回覆
1829 Like 33 Dislike
講真牙T.O.P都係隊枝草啫,大把連登仔嘅希望嚟,係外國仲根本唔係咩事添
跟本YG 楊某先係真大佬
算啦 最後知自己柒左即del po
人都有貪瀆
當你有名氣
當有粉絲會送iPhone 5果陣
下年緊係想收到iPhone 5s/6
好多明星都有呢個錯既觀念
對比宗泫 算得d咩
咩黎脫左節咁

Fx既 Victoria 都有咁做
唔撚係真係有Roy Kim啊,係真係好癲喎,佢似gay多啲
牙朗有錢d定勝利
韓狗極醜惡
由上到下個社會都勁撚壓抑
一樣會發生 , 因為YG 楊某睇中勝利on9 , 知佢又鍾意打碟,搞生意 ...佢專登安排比佢搞
頭先google左李宗泫啲野先知佢咁衰

利申:脫左飯好耐
講真,大陸d 有錢佬,全部用錢搵女明星,唔會隔硬來 , 唔肯訓底就玩第二個 ... 呢樣野韓仔真係垃圾過大陸
牙朗上半身都買起半間yg啦下話
睇返所有資料
原來容和先係最慘
又無辜比人黑
你唔係?
2017年6月已經爆過李宗泫啲淫行 果時單嘢炒唔起

【有錘】韓網又一爆料,A君直指李宗泫
https://www.douban.com/group/topic/104140493/?author=1
屌 同贏國一樣咁癲
亡國啦屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞