勝利、鄭俊英醜聞事件懶人包

1001 回覆
1829 Like 33 Dislike
冇追開韓國8掛 原來李宗絃咁仆街

Cnblue其他係咪好仔?

好似只有容和同正信係正常人

敏赫都係好仔黎

好仔?
唔知點形容韓國呢個國家
好多野都好黑暗,荒謬,總統,警察,明星全部污穢不堪。但係平民又會好肯出聲,示威,逆權,又會有一班正義之士不畏強權,揭發好多陰暗面。
成個國家就係不斷兩班人(有權力有勢力有錢人vs平民有志之士正義撚)對抗緊。

其實都係因為呢個國家夠民主 資訊傳達得夠快
好想睇bigbang四條友點樣屌柒勝利真係好撚唔爭氣 入伍前先搞啲咁既野

目前只有GD同太陽有資格屌柒勝利

講真牙T.O.P都係隊枝草啫,大把連登仔嘅希望嚟,係外國仲根本唔係咩事添
其實後面似有更多幕後黑手 其實鄭俊英同勝利應該只係替死鬼

鄭俊英唔敢講 佢係衰自己太鹹濕
勝利我就覺得只係yg既替死鬼

跟本YG 楊某先係真大佬
好似只有容和同正信係正常人

敏赫都係好仔黎

好仔?

算啦 最後知自己柒左即del po
人都有貪瀆
當你有名氣
當有粉絲會送iPhone 5果陣
下年緊係想收到iPhone 5s/6
好多明星都有呢個錯既觀念
對比宗泫 算得d咩
敏赫都係好仔黎

好仔?

人都有貪瀆
當你有名氣
對比宗泫 算得d咩

咩黎脫左節咁

好仔?

人都有貪瀆
當你有名氣
對比宗泫 算得d咩

咩黎脫左節咁

Fx既 Victoria 都有咁做
李宗泫都比人爆埋出黎
果然係一班玩女人既豬朋狗友

唔撚係真係有Roy Kim啊,係真係好癲喎,佢似gay多啲
幾年前開始勝利就開始搞生意 拉面鋪一間又一間 club又有
搞生意最緊要咩? 咪人脈同金主囉
佢人脈廣到話如果C朗去韓國 d行程都會交比勝利負責
咁比著你要服侍班本身咩都有既人 唔洗問阿貴都一定係囡囡架啦
比d高質囡囡班老細玩完咪大家合作傾生意 唔好講韓國 全世界都你咁玩 衰在佢一個出道十幾年既明星
韓國風氣你冇事就平平安安 一出事就全民圍插
個個網民地氈式搜索 務求搞死你為止
馬伕界一哥勝利今次凍過水啦

牙朗有錢d定勝利
韓狗極醜惡
由上到下個社會都勁撚壓抑
需然勝利背後一定有更大既主腦
如果GD 佢地無入伍會唔會發生呢件事

一樣會發生 , 因為YG 楊某睇中勝利on9 , 知佢又鍾意打碟,搞生意 ...佢專登安排比佢搞
條友個樣都唔係咩純品
之前仲諗住溝娜恩

開到口叫fans買手錶喎
點都唔算係好人掛

溝娜恩 我就覺得無乜野
鐘意人溝人
但好似宗泫咁真係唔抵幫

頭先google左李宗泫啲野先知佢咁衰

利申:脫左飯好耐
人都有貪瀆
當你有名氣
對比宗泫 算得d咩

咩黎脫左節咁

開到口問真係好cheap
有錢佬住支那 咖哩 泡菜真係鍾意強姦幾多人都得

講真,大陸d 有錢佬,全部用錢搵女明星,唔會隔硬來 , 唔肯訓底就玩第二個 ... 呢樣野韓仔真係垃圾過大陸
比d高質囡囡班老細玩完咪大家合作傾生意 唔好講韓國 全世界都你咁玩 衰在佢一個出道十幾年既明星

牙朗有錢d定勝利

牙朗上半身都買起半間yg啦下話
有錢佬住支那 咖哩 泡菜真係鍾意強姦幾多人都得

講真,大陸d 有錢佬,全部用錢搵女明星,唔會隔硬來 , 唔肯訓底就玩第二個 ... 呢樣野韓仔真係垃圾過大陸

大陸富二代強姦婦女 再殺埋 之後公安搶屍燒屍都聽唔少啦

牙朗有錢d定勝利

牙朗上半身都買起半間yg啦下話

牙朗有錢好多,唔計代言,人工都高過勝利好撚多
咩黎脫左節咁

開到口問真係好cheap

睇返所有資料
原來容和先係最慘
又無辜比人黑
惠晶

呢條死仆街 真係睇到好撚嬲

原來真
對佢失望
你生咁靚仔點解咁既格
要溝女 大把女溝啦
洗乜咁

睇左好多次都唔知有乜睇
冇人想知韓畜d嘢

你唔係?
2017年6月已經爆過李宗泫啲淫行 果時單嘢炒唔起

【有錘】韓網又一爆料,A君直指李宗泫
https://www.douban.com/group/topic/104140493/?author=1
呢條死仆街 真係睇到好撚嬲

原來真
對佢失望
你生咁靚仔點解咁既格
要溝女 大把女溝啦
洗乜咁

睇左好多次都唔知有乜睇

留意允兒條裙
屌 同贏國一樣咁癲

原來真
對佢失望
你生咁靚仔點解咁既格
要溝女 大把女溝啦
洗乜咁

睇左好多次都唔知有乜睇

留意允兒條裙

終於見到了,都幾明顯wo
亡國啦屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞