勝利、鄭俊英醜聞事件懶人包

1001 回覆
1829 Like 33 Dislike
朴揮效應該唔會有卦
記者講左唔關佢事,同埋我自己覺得佢人品幾好
都係假架,上面啲名單為咗轉移視線,唔想啲人關注最初喺Burning Sun打人嘅尊貴客戶係咩人。

而家SBS嘅報道已經令到啲焦點落喺鄭俊英偷拍迷姦同Grp入面有咩人度,令人開始唔記得最重要係江南夜店背後嘅勾當。
哥哥們睇住件事咁發生
到底會有幾傷心同心痛
屌你老尾 勝利你依個死衰仔
做乜咁撚唔聽話架

Btw 想知之前勝利俾人呃係發生咩事
有無人知呀
大家啲焦點開始俾人shift緊去個group到
同仲等緊有邊個明星俾人掘出黎
都要集中江南啲夜店背後仲有咩政客同財閥有不法勾當呀
https://hk.entertainment.appledaily.com/entertainment/daily/article/20160105/19439538

明明嗰陣話係個女歌手呃,但而家佢解釋係要討好嗰個代表nim係男人嚟
小弟己爬文 但唔明 事件引起源頭係拎部手機去維修?
鄭俊英將啲犯罪證據留哂手機到 維修手機之前竟然無del哂?
咁我又冇覺得自己好風趣,只係諗住用同一段語言話比大家聽香港都有咁離譜既事姐
至於邊個嚴重d,呢點好主觀,冇乜討論價值,而且a嚴重過b,唔代表b唔值得關注,我睇你個名,係咪lbj勁過lin,lin就唔勁?好簡單既concept姐
至於話高官unun腳,屌你個閪你打開電視望下香港班畜生啦,定係你覺得影響唔到你d韓星,件事就唔撚關你事呀!?
屌而家真係玩撚完俾個撚樣一鋪清袋
片啊dllm
效 自膠
條友出道咁耐就比人擔心咁耐
talk show 從來都唔比佢自己一個人上 點都要帶GD/TOP去幫手怕佢一個唔覺意講錯野
就算成員係度 佢上節目講既野往往都其他成員O哂嘴 比人個感覺為左鏡頭而爆私底下既野出黎
https://www.youtube.com/watch?v=BCRTC5MMP6k
1:05 勝利想插話 GD直接叫佢野都唔好講
1:30 又話佢咩都唔知又一直講
依家個個入哂軍隊 仲搞單咁既野間接bigbang皮 d成員都咪話唔灰
以二十小時計 開三季都會追
一個二個係咪精蟲上腦
一日到黑係到求片
有冇諗過全部都係受害人 仲要得廿幾歲
公開左佢地點過下半世 點做人?
yg 老闆
支作同香港可能差唔多
睇下楊生同周生就知
所以真係好撚鄙視啲西迷咁撚迷啲19明星,好聽啲就支持偶像,難聽啲就係咁送錢俾啲人渣禍害無辜
5知有無
李宗泫條垃圾真係垃圾
應該仲有啲大粒嘅,例如政府高官或者其他大集團老闆or老闆個仔
yg有參與 但唔覺得佢參與度好高 甚至幕後黑手
無佢咁低能又點拉倒咁多暗事出黎,多謝佢就真
usb入面片都有?咁舉報嗰條友都好信得過佢地喎 因為宜家一條流出都冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞