勝利、鄭俊英醜聞事件懶人包

1001 回覆
1829 Like 33 Dislike
真係仆街黎 容和岩岩開團個陣一個養全家
佢咁樣報答佢
咪又係個班唔男唔女既狗
I love Korea
下面寫住idolfake.com
我個好迷Big Bang 嘅表妹依家呢刻仲係話一定係誤會 不願面對
追星真係會降低智商
根本追星嗰班就係智障
利申有聽bigbang,係幾好聽,但絕對唔贊成追星
黑到賓妹咁
留名
不嬲都麻麻地韓國
但係佢地雖然好黑暗,但有樣好既係傳媒做到野。傳媒本身喺監察政府同埋公開資訊上好大作用,面對咁黑暗既官商權貴都會照爆,唔會自我審查過濾資訊,呢樣野好多地方都做唔到。
唔止今次個醜聞風波係咁,之前世越號一出事無耐都已經有好多電視台會報導採訪,質疑當局。
推爆
直接一句垃圾韓星咪得
咁如果你講爭取權益呢方面,泡狗一定勁過港豬十倍,記得細細個睇新聞,佢地嗰班學生出去示威真係好似打仗咁,睇到我眼都突埋
無計
個記者之前講爆勝利係馬夫只係前菜
未計其它未知既
單單係客list同照佢個班人既通訊內容已經夠大鑊
班友就算知道爆左都有方法甩身都好都唔會想好像辛格浩父子咁個名嗅哂
而且從政個班入便分分鐘仲有人想未來岀來選總統
但方向報有其他目的
有個位爆料記者最新消息嘅,可唔可以Post上黎,希望佢無事吉人天相
之前邪教單野好似都關楊賢碩事
泡南fans:韓仔韓妹殺人放火強姦打劫都無問題的 你地抹黑我哋偶像 太邪惡了
咪大把後生仔女師奶阿叔照聽kpop 睇泡劇
只不過係比強國好少少 有少少新聞自由同無封所謂敏感資訊
新聞自由?唔影響到佢哋班大財閥咪自由囉影響到嘅咪又係河蟹哂
咁多個入面,佢應該係今次反差最大嘅一個,其餘幾個形象不嬲唔算好,佢嘅包裝就一直都係純情美男,啲fans真係唔知點消化 可憐孔昇延成為最新目標,我結俾佢抽水啲片俾人摷翻哂出黎
覺得好大機會好似好耐之前個警察既下場咁
被自殺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞