勝利、鄭俊英醜聞事件懶人包

1001 回覆
1829 Like 33 Dislike

娛樂圈真醜陋
真係 根本係全世界都普遍嘅問題 又比你哋spin到成個國家都係咁
明明換著喺公民意識低嘅地方根本唔會咁有系統咁爆料 市民又肯去關心
https://youtu.be/YCV_b1Nx5BA
(以下發夢劇情)
我同2個女仔fd,3個人係北京睇完佢地演唱會,佢2個夜晚就去咗bigbang住間酒店樓下等佢,我就返去訓彩佢地都傻,點知佢地等到凌晨3點幾,又真係等到GD同經理人定助手返嚟,跟住我個女仔fd咪係咁大叫佢,叫到仆街,GD真係見到,佢當時戴住副黑超,單手拉一拉低望咗兩望我fd,就示意叫我fd過去,跟住GD就跟佢經理人咬耳仔,結果另外個個女仔就同GD個經理人係酒店大堂等,GD帶咗我fd上房,另外個fd同經理人傾咗好耐計(英文),原來佢一直都成日帶fans上房,但佢好醒目永遠都唔會係韓國食fans,上房前d手機都要放係大堂俾佢經理人定助手keep住,聽返另外個fd講,望住佢行返出嚟大堂個樣,含哂春高潮完咁樣,未見過佢開心成咁,笑到停唔到
Signal即刻拍得!
係 果次佢哋黎香港開演唱會
我上左佢哋酒店同佢哋6p
lm
唔知點形容韓國呢個國家
好多野都好黑暗,荒謬,總統,警察,明星全部污穢不堪。但係平民又會好肯出聲,示威,逆權,又會有一班正義之士不畏強權,揭發好多陰暗面。
成個國家就係不斷兩班人(有權力有勢力有錢人vs平民有志之士正義撚)對抗緊。
依單嘢100% real 信不信真係由你地,佢地成班咩人大家心照啦 黃賭毒邊樣無份
我信你
佢地喺香港做訪問都要求有女星俾佢地揀上房搞
有冇片睇??
幾時有明星裸照同片睇
嘩 好撚好睇
正式好睇過戲
發夢劇情 100%REAL
宗泫都898啦
我地一齊重溫下

https://youtu.be/l0moP4nIqKo
諗起J lou 3年前拍埋片話gd班人叫佢過去飲酒
成個yg都烏煙障氣
成件事好似韓國電影咁
拍出黎又係一部高汁韓戲
圖一個女仔係AOA邊個?
惠晶
李宗泫終於都有報應
唔好叫Big Bang 改名做 Big Gang 東山再起啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞