勝利、鄭俊英醜聞事件懶人包

1001 回覆
1829 Like 33 Dislike
可唔可以唔好借啲意抬舉你地自己啲偶像打飛機
好撚嘔心

以為睇佢地啲所謂既真人show 就以為自己好了解人

用下個腦啦
真. 知人口面不知心 鏡頭前越好人鏡頭外越痴線 鏡頭鏡外都超高評價嘅我諗得哥哥同而家嘅發哥
你望下出事嘅李宗泫同崔生先啦
兩個都係乖乖仔形象 咪又係禽獸
GD同TOP食大麻都唔係咩好人啦
係呀個強仁又醉駕又hit and run 又打女人一定係好人啦
點惡法? 無睇開bigbang唔太了解佢地
GD先係隊長同制作人。入伍前勝利試過喺Fanmeet做藥品傳銷大會,大聲想stop佢stop唔到,GD即刻黑哂面話呢啲需要經過測試,等測試成功先再講,到時應該出哂報道架喇。
Source?
[殘體慎入] 得微博source,因為youtube有版權申訴,而家yg係咁block呢段片

https://fx.weico.net/share/63025765.html?weibo_id=4349831621084127
嘩,台下面果啲肯定有人去買,GD都已經想skip左佢,都要繼續講
食大麻就唔係好人...
巴打個世界好簡單
利申 非bigbang fans
非黑即白
都幾痴撚線 唔識佢地會以為係勝利開推銷會
完全feel到GD一股霸氣上身想即刻扯個仆街落台唔俾佢講
會唔會係你地頭腦太簡單
食大麻就真係食大麻?
D大麻邊度黎 要同咩人打交道
想點呀兒登
我覺得GD話佢好可能坐監同5年後BIGBANG 5缺1係指呢單,但原來15-16年嘅kkt紀錄已經收到佢皮

順帶一提,佢片入面講嘅癌症測試劑,就係由Yuris Holding即係朴寒星老公劉某(kkt勝利grp有佢份,負責班grp內解決問題)同勝利一齊合作架
都唔係非黑即白咁簡單
而係咩係黑咩係白都亂咁黎
Jyp 咪就係邪教囉
自己上網睇下
韓國女套 女藝人都係一個笑話
GD TOP 太陽講賣才華都搵夠
3個都有黑卡
真係唔覺佢地會有份
又咁講 GD同TOP到目前為止醒醒目目
除咗食大麻都冇比人捉到其他野
咁又是是但但推斷佢地除咗食大麻又衰過其他野
就算佢地真係非法獲得大麻
又代表佢地唔係好人
犯法同犯罪之間好明顯仲有一大段距離
平時多啲思考啦小朋友
睇佢形容應該係同佢哋幾熟
好簡單 group入面個個都拍片做曬野
咪又係攬炒
重點係 我唔係咁就話佢地大奸大惡
而係上面d on9話好好仔架
十足十何志平百幾封求情信咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞