勝利、鄭俊英醜聞事件懶人包

1001 回覆
1829 Like 33 Dislike
冇坐 緩刑一年
藝術家脾氣
好撚黑暗
係監獄入面隊冧唔到
唔知仲以為你識佢
gd先係最惡果個
講真 佢會唔會完全唔知勝利搞咁多野
仲要都係蒲友嚟
毒品持有旁觀罪判左6個月 所以係好膠咁自首吸毒跟住驗唔出吸食過
想知咩事
佢知道曬啦 但可以點?
等睇Zico仆街

Prison 101
唔只幾個男星大鑊
仲有警察、消防同稅局受賄
真係牽一發 動全身
希望清撚晒班垃圾
zico有咩咁仆街
就係知先不停放話佢聽
都講到好出面啦
黃金手機
Pick me pick me pick me up
韓國呢幾年d犯罪電影
最後都暗喻一雞死...
真係極醜惡
消息 監獄101釋出主題曲

監獄101主題曲
犯人就是我啊我(Pick me)

被爆出的那個瞬間
Pick me Pick me Pick me
假聲明對你固定
掩滅證據 Burning Bruning
拜託了 我的手機 Pick me Pick me

和群組一起的時間
drunk driving drunk driving
太快了 感到不安
假裝忘記 hold me hold me
直到最後 Pick me Pick me
你對我而言太過單純
我害怕這只是一場夢

拜託 被打臉的瞬間 Tonight
今晚的垃圾是我啊 我 我啊 我
等著你探監的是我啊 我 我啊 我
偷拍影片的人是我啊 我 我啊 我

https://mobile.dcard.tw/f/entertainer/p/230884816-%E6%B6%88%E6%81%AF-%E7%9B%A3%E7%8D%84101%E9%87%8B%E5%87%BA%E4%B8%BB%E9%A1%8C%E6%9B%B2
FNC娛樂今日發聲明指,鄭容和及李宗泫於今年5月起,因涉嫌以內幕消息買賣公司股票獲利,接受首爾南部地方檢察廳金融調查2隊的調查,兩人均積極協助調查。首爾南部地方檢察廳今日公開調查結果,判定鄭容和無嫌疑「是一場誤會」、對李宗泫按簡易治罪條例被判處罰款2,000萬韓圜(約13萬港元)。
容和幫條垃圾食左死貓 嗰陣搞到佢dup曬
南韓真係衰撚過中國
一個連總統都可以俾邪教組織人士操控嘅國家真係好垃圾
特登上微博搵

發現啲人講野好撚mean
平時啲選秀節目fnc一個都入唔到
但prison101就已經贏左兩個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞