勝利、鄭俊英醜聞事件懶人包

1001 回覆
1829 Like 33 Dislike
大快人心
宗泫都898啦

我地一齊重溫下

我屌
估唔到連登咁多李宗泫hater
死韓狗真係好撚黑暗
入黎係為左睇李宗泫仆街

目前只有GD同太陽有資格屌柒勝利

(以下發夢劇情)
我同2個女仔fd,3個人係北京睇完佢地演唱會,佢2個夜晚就去咗bigbang住間酒店樓下等佢,我就返去訓彩佢地都傻,點知佢地等到凌晨3點幾,又真係等到GD同經理人定助手返嚟,跟住我個女仔fd咪係咁大叫佢,叫到仆街,GD真係見到,佢當時戴住副黑超,單手拉一拉低望咗兩望我fd,就示意叫我fd過去,跟住GD就跟佢經理人咬耳仔,結果另外個個女仔就同GD個經理人係酒店大堂等,GD帶咗我fd上房,另外個fd同經理人傾咗好耐計(英文),原來佢一直都成日帶fans上房,但佢好醒目永遠都唔會係韓國食fans,上房前d手機都要放係大堂俾佢經理人定助手keep住,聽返另外個fd講,望住佢行返出嚟大堂個樣,含哂春高潮完咁樣,未見過佢開心成咁,笑到停唔到

依單嘢100% real 信不信真係由你地,佢地成班咩人大家心照啦 黃賭毒邊樣無份

佢哋不嬲都係badboy形象架啦
韓國偶像圈有邊個可以成日落club玩
而大家都係完全冇反應架?
唔係話唔信你 我覺得一啲都唔出奇添
但你就咁9up真係欠缺說服力
(以下發夢劇情)
我同2個女仔fd,3個人係北京睇完佢地演唱會,佢2個夜晚就去咗bigbang住間酒店樓下等佢,我就返去訓彩佢地都傻,點知佢地等到凌晨3點幾,又真係等到GD同經理人定助手返嚟,跟住我個女仔fd咪係咁大叫佢,叫到仆街,GD真係見到,佢當時戴住副黑超,單手拉一拉低望咗兩望我fd,就示意叫我fd過去,跟住GD就跟佢經理人咬耳仔,結果另外個個女仔就同GD個經理人係酒店大堂等,GD帶咗我fd上房,另外個fd同經理人傾咗好耐計(英文),原來佢一直都成日帶fans上房,但佢好醒目永遠都唔會係韓國食fans,上房前d手機都要放係大堂俾佢經理人定助手keep住,聽返另外個fd講,望住佢行返出嚟大堂個樣,含哂春高潮完咁樣,未見過佢開心成咁,笑到停唔到

依單嘢100% real 信不信真係由你地,佢地成班咩人大家心照啦 黃賭毒邊樣無份

佢哋不嬲都係badboy形象架啦
韓國偶像圈有邊個可以成日落club玩
而大家都係完全冇反應架?
唔係話唔信你 我覺得一啲都唔出奇添
但你就咁9up真係欠缺說服力

更何況你唔係當事人 你又唔係現場
你都係道聽塗說姐 憑咩話係100%真
啲fans鍾意ff都唔係第一日既事
入黎係為左睇李宗泫仆街

韓國真係好黑暗
入黎係為左睇李宗泫仆街

有無你份
好想睇bigbang四條友點樣屌柒勝利真係好撚唔爭氣 入伍前先搞啲咁既野

目前只有GD同太陽有資格屌柒勝利

(以下發夢劇情)

我信喎,我都聽過好多人講咁
入黎係為左睇李宗泫仆街

有無你份

無呀
我對佢地個好失望
你地無睇我留言?
放棄了
入黎係為左睇李宗泫仆街
有無你份
無呀
我對佢兩個好失望
你地無睇我留言?
放棄了
有權有勢有錢係韓國真係大撚曬
任屌女明星
連警察都公私不分
想睇YG收皮
身為飯真係對勝利好失望,快d自首啦
sbs而家真係㩒住班友黎撚 睇下你認唔認,唔認就再爆多啲
FNC都要收皮
Bp 係咪每人都要同高官做愛

Jennie 一定比人屌到反皮
韓國根本係垃圾國家,同支那無咩分別
YG係韓國惡左好耐,旗下藝人個個hi 毒都無事,話同警察無利益輸送都唔信
宗泫都898啦

我地一齊重溫下

李宗泫:揸惠晶波,揸jimin大脾,揭允兒裙底,瘋狂抽昇延水
崔鐘訓: 抽雪炫,燦美,mina水
樓主有冇埋其他gif/圖
呢單野可唔可以一次過收韓風
李宗泫都比人爆埋出黎
果然係一班玩女人既豬朋狗友

有晒主音 rapper
加埋而家個知名度可以組個犯罪天團
宗泫都898啦

我地一齊重溫下

李宗泫:揸惠晶波,揸jimin大脾,揭允兒裙底,瘋狂抽昇延水
崔鐘訓: 抽雪炫,燦美,mina水
樓主有冇埋其他gif/圖

允兒 裙底 真定假呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞