勝利、鄭俊英醜聞事件懶人包

1001 回覆
1829 Like 33 Dislike
幾年前開始勝利就開始搞生意 拉面鋪一間又一間 club又有
搞生意最緊要咩? 咪人脈同金主囉
佢人脈廣到話如果C朗去韓國 d行程都會交比勝利負責
咁比著你要服侍班本身咩都有既人 唔洗問阿貴都一定係囡囡架啦
比d高質囡囡班老細玩完咪大家合作傾生意 唔好講韓國 全世界都你咁玩 衰在佢一個出道十幾年既明星
韓國風氣你冇事就平平安安 一出事就全民圍插
個個網民地氈式搜索 務求搞死你為止
馬伕界一哥勝利今次凍過水啦
入黎係為左睇李宗泫仆街

點解咁多人僧李宗泫

有無你份

無呀
我對佢地個好失望
你地無睇我留言?
放棄了

你唔好有份我個qq
李宗泫有份我已經失望到貼地
宗泫都898啦

我地一齊重溫下

呢個係我們結婚了咋下嘛
男團CNBLUE的李宗泫早前亦被指是聊天群組的成員,而他所屬的FNC事務所早前就堅決否認,不過於今晚SBS播出的晚間新聞中,就直指李宗泫亦是其中一名成員,又爆李宗泫要鄭俊英介紹女人。在公開的對話中,李宗泫直接向鄭俊英表示:「哥,快啲將女人交出嚟啦。」及「冇年輕又美又善良嗰種嗎?拎嚟玩玩剛好的。」

Wtf
內容可以拍返套韓劇

都唔知要拍幾多季先完到個故事

韓劇的黑警都是真的

港劇的黑警都是真的
冇追開韓國8掛 原來李宗絃咁仆街

Cnblue其他係咪好仔?

好似只有容和同正信係正常人

咁姜敏赫?
你估香港無咁黑暗醜惡咩? 官商鄉黑你估隨口噏?

由世越號,崔順實到呢單野,我覺得韓國應該係亞洲發達國家之中最黑暗,乜野香港日本台灣應該拍馬都追唔上

邊到黑㗎啦 你唔知姐 我反而好羨慕人地記者夠膽 全國齊心一起施壓 總統都冇面俾 香港?

d cm剩係識講韓國幾黑暗
其實真係咁黑暗就唔會有人知同有一大班人會出嚟反抗啦
由世越號,崔順實到呢單野,我覺得韓國應該係亞洲發達國家之中最黑暗,乜野香港日本台灣應該拍馬都追唔上

邊到黑㗎啦 你唔知姐 我反而好羨慕人地記者夠膽 全國齊心一起施壓 總統都冇面俾 香港?

d cm剩係識講韓國幾黑暗
其實真係咁黑暗就唔會有人知同有一大班人會出嚟反抗啦

今次韓國人同記者真係型出亞洲
有冇TWICE

去叫雞啦屌你老母
內容可以拍返套韓劇

都唔知要拍幾多季先完到個故事

韓劇的黑警都是真的

港劇的黑警都是真的

咁姜敏赫?

條友個樣都唔係咩純品
之前仲諗住溝娜恩
韓國咁多,多多少少都係記者勁同一查就會查到底,公眾壓力好大。
韓國娛樂圈大洗牌,聽聞係YG想撬姜丹,然後激嬲CJ(三叔子公司),先爆出黎
YG都係被殺雞儆猴,睇下你地其他公司仲聽唔聽詋話

yg近排真係好貪心
但越搞越衰
好想睇bigbang四條友點樣屌柒勝利真係好撚唔爭氣 入伍前先搞啲咁既野

目前只有GD同太陽有資格屌柒勝利

(以下發夢劇情)
我同2個女仔fd,3個人係北京睇完佢地演唱會,佢2個夜晚就去咗bigbang住間酒店樓下等佢,我就返去訓彩佢地都傻,點知佢地等到凌晨3點幾,又真係等到GD同經理人定助手返嚟,跟住我個女仔fd咪係咁大叫佢,叫到仆街,GD真係見到,佢當時戴住副黑超,單手拉一拉低望咗兩望我fd,就示意叫我fd過去,跟住GD就跟佢經理人咬耳仔,結果另外個個女仔就同GD個經理人係酒店大堂等,GD帶咗我fd上房,另外個fd同經理人傾咗好耐計(英文),原來佢一直都成日帶fans上房,但佢好醒目永遠都唔會係韓國食fans,上房前d手機都要放係大堂俾佢經理人定助手keep住,聽返另外個fd講,望住佢行返出嚟大堂個樣,含哂春高潮完咁樣,未見過佢開心成咁,笑到停唔到

得啦得啦戇鳩仔 全部男idol都係淫蟲呀得未呀
正,夠哂黑暗,比d死港女睇下佢地所謂既偶像原來係咁恐怖

最期待之後爆出其中一員身體檢查後發現有性病,咁就應該成個韓國影視圈都gg,一傳十,十傳百,都咪話唔爽
我地一齊重溫下

圖一個女仔係AOA邊個?

惠晶

呢條死仆街 真係睇到好撚嬲
正,夠哂黑暗,比d死港女睇下佢地所謂既偶像原來係咁恐怖

最期待之後爆出其中一員身體檢查後發現有性病,咁就應該成個韓國影視圈都gg,一傳十,十傳百,都咪話唔爽

會唔會ff得太多
有權有勢有錢係韓國真係大撚曬
任屌女明星
連警察都公私不分

大佬 有權有勢有錢 你喺邊度都大撚曬喇 唔使針對韓國反韓啦
圖一個女仔係AOA邊個?

惠晶

呢條死仆街 真係睇到好撚嬲

原來真
對佢失望
你生咁靚仔點解咁既格
要溝女 大把女溝啦
洗乜咁

咁姜敏赫?

條友個樣都唔係咩純品
之前仲諗住溝娜恩

開到口叫fans買手錶喎
點都唔算係好人掛

其他都好純架

敏赫都係好仔黎
咁姜敏赫?

條友個樣都唔係咩純品
之前仲諗住溝娜恩

開到口叫fans買手錶喎
點都唔算係好人掛

溝娜恩 我就覺得無乜野
鐘意人溝人
但好似宗泫咁真係唔抵幫

成件事嘅重點唔係要追究啲受害人係邊個
只會令受害者造成二次傷害 嚴重既會係長久既心理創傷
而係呢啲野涉及嘅係毒品 賄賂 偷拍強姦 逃稅
甚至係性交易
影響既係成個社會價值觀

連登多啲你呢種人就和平啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞