勝利、鄭俊英醜聞事件懶人包

1001 回覆
1829 Like 33 Dislike
睇到打冷震

其實勝利做生意好叻 太上心太傻比老細利用
其實勝利oppa本質唔差
其實做得生意一定有呢啲事
其實全世界有咩地方唔黑暗
係邊個背後金主操控咗佢
bigbang其餘善良又手腳乾淨嘅四子,
一定好唔甘心

當佢哋一路講呢啲嘅時候,新聞同時就愈爆愈多,但仍然冇人關心女受害人,冇人面對倒本質善良嘅勝利同其他暖男oppa其實係對住啲偷拍片留名大大笑,周圍share
拜託理性討論 唔好又變罵戰post plz
見到好多Bigbang fans光速割蓆,係咁話淨係勝利衰,其他人光明正大善良純潔
Btw你句犯法犯罪真係睇到我笑出黎
自己諗下自己講左d乜野
睇黎子華神都要補返句 搵食姐 犯罪呀
非黑即白
會唔會係你地頭腦太簡單
食大麻就真係食大麻?
D大麻邊度黎 要同咩人打交道
想點呀兒登
又咁講 GD同TOP到目前為止醒醒目目
除咗食大麻都冇比人捉到其他野
咁又是是但但推斷佢地除咗食大麻又衰過其他野
就算佢地真係非法獲得大麻
又代表佢地唔係好人
犯法同犯罪之間好明顯仲有一大段距離
平時多啲思考啦小朋友
好簡單 唔通group入面個個都拍片做曬野
咪又係攬炒
重點係 我唔係咁就話佢地大奸大惡
而係上面d on9話好好仔架
十足十何志平百幾封求情信咁

屌自膠 打字太慢未打完就諗緊後面
到其他member出事就
一個道友
一個樣衰兼交通事故逃逸
一個隊草

得番一個冇事
唔係話割席
但一路睇綜藝or其他有bigbang既節目就會知
個個成員都係最擔心勝利
個個都覺佢遲早出事
同埋條友做野從來唔識低調
好似係鄉下仔黎 所以暴發戶咁藉
所以呢單野唔係呢期爆 都只係遲早既事
一定繼續有
依家條友為保命唔知會作咩故仔呢
片都無,有咩好傾
其實我唔想㗎 做bigbang好大壓力 同埋我信錯人 比人利用 希望大家繼續支持我
點解sbs會咁勇?肯爆d野?
聽講佢老婆同永生搞有d關係
但jyp藝人無出事又吹佢唔漲
而家已經有韓國傳媒人發覺,sbs係特登爆jjy grp嘅嘢出嚟轉移啲人對勝利Burning Sun幕後人物嘅視線。

好似本來啲人開始問緊到底Burning Sun打人嘅尊貴客戶係咩人。但同時就有爆假嘅jjy影片名單,仲有假片去轉移視線。

同埋而家都集中喺勝利操控賣淫,同jjy grp入面有咩藝人。明明吳赫鎮記者都講咗勝利同Burning Sun只係成件事嘅冰山一角,背後同崔順實餘黨有關
終於睇到big band仆街嘅一日,從來都唔鳩撚柒明白呢d娘炮男團有乜閪嘢勁,原來係gang屎
乜春叫「娘炮」?邊到鄉下?
有冇可能藉著呢件事拉到背後有權有勢嘅人呢
咁真係好黑暗,所以呢d通常真係藝人死先,韓國藝人對佢地嚟講真係同狗冇分別
有好多人想,只係背後個關係網好大
但今次已經係最接近嘅一次。張紫妍案同金學義案最近都開始重新調查。
演藝界負責做白手套同使錢一定係死先
用乸型囉,同你一樣鄉下咋嘛
GD TOP係有被人驗到吸過毒
大成無逃逸 係前面有車撞到人佢唔知情下二撞
係..我都睇到好心寒
我覺得係未爆出黎姐
應該都有關係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞