勝利、鄭俊英醜聞事件懶人包

1001 回覆
1829 Like 33 Dislike
yg同sbs不和嫁喎 點會爆鄭俊英幫勝利啊
係轉移勝利事件背後嘅大人物,唔係勝利,而家嘅焦點都落咗喺鄭俊英部電話仲會爆到幾多藝人出嚟。

不過都好多韓國人發覺,所以要求正視返金學義案、張紫妍案同勝利事件背後嘅大人物
唔知oppa佢係咪又係比背後一個邪惡嘅金主操縱、做生意太叻太上心,為勢所迫 所以先會講以上呢堆說話呢?像x一樣的韓國法律所以我才愛

仲有一日最衰都係鄭俊英啦,比佢累死啦?喂 講呢啲嘅人知唔知咩叫物以類聚、姣婆遇着脂粉客,你唔係犯晒法兼講埋啲咁撚賤嘅,鄭生部手機有咩對話流出,你都唔會有咩事啦。

班韓粉一日到黑不停仲係搵嘢賴,唔係借啲意搵位抬舉自己偶像就係話鄭俊英累晒全世界,明明成堆韓星都同樣犯晒法,有分邊個連累邊個架咩,咪一撚樣
有得solo先再講
人生贏家
無玩又點會驚比人翹啊,
做得雞蟲又要驚啊。
原本可以開開心心咁玩落去
朴某某同金某某係邊個

@-Munamuna:總結:從左到右,權赫俊,這個不知道,金仁哲,許賢,劉會長,李勝利,鄭俊英,崔鐘訓,朴相赫

勝利grp嘅人喺哂度
其實大把男仔都係咁,出黎玩食女,屌完同fd分享,之後fd打下嘴炮下次我又要屌佢,唔同既只有佢地冇拍片,冇迷姦。佢地群組私底下d對話好多男仔應該私底下都會講。
呢啲泡菜post多數都變成fans圍爐打飛機屌人haters嘅地方
iu唔係jyp練習生wo
去in jyp練習生失敗左
應該3單case都係個班人
可以有更大 我相信呢單只係其中一單 睇開韓劇都知 韓國記者好小心 唔會一爆爆單大

何況佢地所做嘅野 都係打下手 未係主謀
起碼大部分個樣都正路啲 希澈仲係出左名嘅醜聞都冇單
大係大左啲 但係人地腳踏實地喎
玩llm, 講得出呢句你同個grp入面啲人渣垃圾有幾分別
分別
大韓民國
會唔會有post2?
有冇人開新post
見講咗咁耐,又上熱門,以為有閃卡,屌
More?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞