勝利、鄭俊英醜聞事件懶人包

1001 回覆
1829 Like 33 Dislike
你估香港無咁黑暗醜惡咩? 官商鄉黑你估隨口噏?

由世越號,崔順實到呢單野,我覺得韓國應該係亞洲發達國家之中最黑暗,乜野香港日本台灣應該拍馬都追唔上

韓國成班權貴由財團門閥到政府議會都同聲同氣,耐唔耐就推個總統前總統出嚟吸引火力
你估香港無咁黑暗醜惡咩? 官商鄉黑你估隨口噏?

由世越號,崔順實到呢單野,我覺得韓國應該係亞洲發達國家之中最黑暗,乜野香港日本台灣應該拍馬都追唔上

邊到黑㗎啦 你唔知姐 我反而好羨慕人地記者夠膽 全國齊心一起施壓 總統都冇面俾 香港?

勝利一定係替死鬼
佢邊有可能做到咁大

以我睇原本應該係楊腎碩 gd個啲做開 然後gd入伍交左俾勝利做中間人

如果真係GD做既話
佢都做得好低調
係勝利個傻仔成日拎上黎講
sbs而家真係㩒住班友黎撚 睇下你認唔認,唔認就再爆多啲

人地有二十萬個kkt對話玩死班友

俾料俾權益會個位律師講咗受害者冇女藝人份 同埋受害者係邊個根本唔重要 唔好俾人地第二次傷害

內容可以拍返套韓劇

之前有套”魔女的法庭”劇情好相似,只係背景唔係演藝圈
睇啲大陸粉絲話李宗泫之前陷害容和
依家出左事個個都鬧緊佢
冇追開韓國8掛 原來李宗絃咁仆街

Cnblue其他係咪好仔?

好似只有容和同正信係正常人
我地一齊重溫下

圖一個女仔係AOA邊個?

惠晶

第一張真係乜撚都睇唔到

目前只有GD同太陽有資格屌柒勝利

(以下發夢劇情)
我同2個女仔fd,3個人係北京睇完佢地演唱會,佢2個夜晚就去咗bigbang住間酒店樓下等佢,我就返去訓彩佢地都傻,點知佢地等到凌晨3點幾,又真係等到GD同經理人定助手返嚟,跟住我個女仔fd咪係咁大叫佢,叫到仆街,GD真係見到,佢當時戴住副黑超,單手拉一拉低望咗兩望我fd,就示意叫我fd過去,跟住GD就跟佢經理人咬耳仔,結果另外個個女仔就同GD個經理人係酒店大堂等,GD帶咗我fd上房,另外個fd同經理人傾咗好耐計(英文),原來佢一直都成日帶fans上房,但佢好醒目永遠都唔會係韓國食fans,上房前d手機都要放係大堂俾佢經理人定助手keep住,聽返另外個fd講,望住佢行返出嚟大堂個樣,含哂春高潮完咁樣,未見過佢開心成咁,笑到停唔到

依單嘢100% real 信不信真係由你地,佢地成班咩人大家心照啦 黃賭毒邊樣無份

我信你,呢d一直都有人講,不過正如你話齋班fans可以俾佢地偶像屌不知幾開心,不知幾恨俾佢地屌d fan唔開心只不過係點解冇我份
單嘢由好耐之前已經開始鋪排點爆
呢度有韓國人整理好嘅資料 利用勝利今次嘅事件踢爆埋其他黑暗事件 真係好佩服啲記者咁有勇氣
https://twitter.com/k_fact_/status/1105161400484212736?s=20

韓國記者加油呀!!
https://www.youtube.com/watch?v=3se5oyMNSMY
咁啱係youtube見到呢條片。。
我唸其實其餘四個成員大概都知勝利依家做緊咩
唔係唔會講到咁中
仲有 之前top講過 有次演唱會勝利帶左班frd黎睇
top話見到呢班人個樣 就開始擔心勝利會出事
唉 呢條撚樣真係睇少陣都唔得

1分37

成件事嘅重點唔係要追究啲受害人係邊個
只會令受害者造成二次傷害 嚴重既會係長久既心理創傷
而係呢啲野涉及嘅係毒品 賄賂 偷拍強姦 逃稅
甚至係性交易
影響既係成個社會價值觀
明星仔已經咁撚仆街
想像唔到啲高官權貴到底有幾撚黑暗

勝利一定係替死鬼
佢邊有可能做到咁大

以我睇原本應該係楊腎碩 gd個啲做開 然後gd入伍交左俾勝利做中間人

點會係gd佢哋做開啊
成員 gd都勸過勝利好多次唔好再做同小心啲
佢自己唔聽
鄭俊英唔敢講 佢係衰自己太鹹濕
勝利我就覺得只係yg既替死鬼

楊賢碩份人真心垃圾

勝利本身傻傻下
仲唔親得你一個係到,做鳩佢

本身勝利就好相楊賢碩睇重佢

楊賢碩幫佢慶生 可以開心到喊
點睇勝利都係食死貓 唉
搞撚到以後冇得聽bigbang
勝利真係垃圾黎 紅又唔係最紅 又要做老鼠屎 你搞事都醒少少唔好經自己手啦

如果搞事嗰個係yg呢
成班都唔係好仔 有哂前科
Yuri個阿哥之前又係俾人捉到吸毒上哂報紙
勝利真係垃圾黎 紅又唔係最紅 又要做老鼠屎 你搞事都醒少少唔好經自己手啦

如果搞事嗰個係yg呢

擺明YG

如果搞事嗰個係yg呢

本身YG都埋錯堆企錯台
仲唔比人做咩

如果搞事嗰個係yg呢

擺明YG

勝利自己一個真係搞唔到咁大單嘢
背後唔係yg我都唔撚信
如果搞事嗰個係yg呢

擺明YG

勝利自己一個真係搞唔到咁大單嘢
背後唔係yg我都唔撚信

叫埋車黎碎紙喎
邊個信
跟本就成班權貴,勝利群埋去唔識收手,依家爆出黎一定佢最傷,因為係名人,個班權貴先最扑街,希望拉埋佢地

犯罪天團之中佢都算蠢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞