勝利、鄭俊英醜聞事件懶人包

1001 回覆
1829 Like 33 Dislike
GD 太陽 大成真係冇野嘅
TOP就難講啲 話哂係吸毒

TOP本身角色都幾模糊
rap嘅GD一定好聽過佢
太陽大成唱歌/跳舞都有出路 可以solo
反之佢之前solo個首大猩猩歌真心唔知咩料無咗bigbang真係難啲彈返起

做藝術家囉反正佢大把錢
佢好彩嘅話都可以拍下戲嘅
行返朱生條路

朱生如果係講緊朱智勛嘅話 佢地好唔同喎
人地自首驗出陰性都摺左咁耐 佢否認再被人連環踢爆坐監都有佢份啦
更何況 佢有咩實力可言
我反而覺得佢地會乘機轉型
講真GD呢種咁藝術家性格嘅人
就咁做音樂自己solo一定開心過做idol又要上綜藝又有公司限制
太陽大成呢兩個本身就唔係鍾意出位
急流引退都唔出奇
TOP就拍下戲咁

利申:9up

TOP本身角色都幾模糊
反之佢之前solo個首大猩猩歌真心唔知咩料無咗bigbang真係難啲彈返起

個人覺得佢地一齊rap先好聽
一個高音一個低音
GD & TOP
TOP本身角色都幾模糊

做藝術家囉反正佢大把錢
行返朱生條路

人地自首驗出陰性都摺左咁耐 佢否認再被人連環踢爆坐監都有佢份啦
更何況 佢有咩實力可言

攞個樣出黎咪又係一大堆女衝埋去
啲女睇佢真係睇佢rap咩 睇佢個樣炸嘛
爆burning sun個位記者好似出左事 宜家naver排第一

原來真
對佢失望
你生咁靚仔點解咁既格
要溝女 大把女溝啦
洗乜咁

好猖狂 明知前面有人

睇左十幾獲都睇唔到⋯

係兩個女idol相擁之前
入黎係為左睇李宗泫仆街

佢都害得鄭容和慘啦
好猖狂 明知前面有人

睇左十幾獲都睇唔到⋯

係兩個女idol相擁之前

撩起左條裙一下
我反而覺得佢地會乘機轉型
講真GD呢種咁藝術家性格嘅人
就咁做音樂自己solo一定開心過做idol又要上綜藝又有公司限制
太陽大成呢兩個本身就唔係鍾意出位
急流引退都唔出奇
TOP就拍下戲咁

利申:9up

TOP本身角色都幾模糊

搞藝術品生意好好賺
爆burning sun個位記者好似出左事 宜家naver排第一

間屋好似俾人燒咗 而家聯絡唔到佢

好仆街

TOP本身角色都幾模糊

搞藝術品生意好好賺

本身佢屋企都有錢啦

即係個記者有更大鑊既野未爆

好仆街

成個世界關注緊呢件事 都可以咁明目張膽
應該真係好撚大官威
TOP本身角色都幾模糊

搞藝術品生意好好賺

本身佢屋企都有錢啦

唔關事 錢對top黎講根本唔重要
佢依家既身家已經滿足到佢

嘩 我屌 公義何在…

呢件事一定牽涉好多政商界高層啦
唔係一般人可以係江南地區開club架
韓國真係好癲
搞撚到以後冇得聽bigbang
勝利真係垃圾黎 紅又唔係最紅 又要做老鼠屎 你搞事都醒少少唔好經自己手啦

你都講到咁 可以照聽嫁
越睇越好睇
殺人唔駛坐監

呢件事一定牽涉好多政商界高層啦
唔係一般人可以係江南地區開club架

痴撚線爆到咁大獲都仲咁狼死....好驚個記者有事

佢之前係ig講明由細單嘅逐啲逐啲爆到大單
然後佢ig冇左
冇追開韓國8掛 原來李宗絃咁仆街

Cnblue其他係咪好仔?

好似只有容和同正信係正常人

好鍾意容和 唔想見到佢有份

唔會有佢份囉真心 佢好自律
TOP本身角色都幾模糊

做藝術家囉反正佢大把錢
行返朱生條路

更何況 佢有咩實力可言

朱生唔係吸毒入去坐咩?
Sorry路人唔知來龍去脈
如果有錯求指證
留名 記者依加點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞