[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區 (26)

1001 回覆
33 Like 5 Dislike
留言: 小男職員你同咗淫亂女高層一齊 ?!
我係覺得咁劇透法,之前蟹同stanley保密得得咁好,晒左
雖然我想龔水一齊,但係都係寄望普通龔水日常,好過咁劇透
有平時佢地拍野少少花絮相流出,可以ff下,我已經好滿足了
但咁劇透,真心唔好
其實劇透左,我見到係開心,但我其實好喜歡個追劇個種期待感。而家毒果攪到冇哂!而且仲要係呢個時候講,真係!呂慧儀係專業的,相信佢可以處理好問題。我繼續睇劇就好了。
雖然毒果咁樣戲透真係唔係咁好
不過見到龔水甜蜜放閃真係好滾動

終於等到呢一日喇!!!

期待睇到佢地係點樣係埋一齊
雖然我好撚憎毒果呢個時候出新聞,不過既然出左我就當宣傳,依然會好期待㗎!希望如果偽巴打有mon開post的話唔好比啲新聞影響太多,阿蟹同你嘅專業大家睇在眼內,一定會睇多幾次

我宜家反而好期待
+1
超級期待
劇透還劇透點樣正式一齊又未知,呢幕之前日景戲龔水點樣拍拖又唔知,所以都會繼續期待呢集
其實我地之前好多絲包括我都FF咗好多龔水拍拖後嘅甜蜜生活,幾日前呢度先討論緊驚龔水一路拖到尾唔一齊 而家睇到咁真係有啲放下心頭大石嘅感覺
不過蘋果平時又唔見佢報導咁多龔水拍攝情況肯定係仆街嚟
龔水黨會更加期待
記得之前啱啱入坑追龔水見到啊龔上咗去熊家
見到tree gun反應嗰陣為咗想知點解係幾日內追翻幾個月劇情
一起身見到條劇透片真係好滾動因為我最期待嘅畫面終於出現了
但又覺得兩個演員比蘋果同大台咁利用好慘
真心覺得蟹好叻好堅強好專業
希望d狗仔同大台可以放過佢地唔好再窮追猛打

同埋追劇還追劇 戲外嘅演員其實都係普通人一個 有自己生活同空間
希望d人可以分清楚 唔好係呢個時候咁老作/9up佢地係一齊
有好多藝人就係因為呢啲老作出來嘅輿論傳去大台高層度 大台一個唔鍾意就雪藏佢地
你簡單吹一句 可能將人地十幾年努力毀於一旦

我鍾意睇龔水劇情 係想睇龔燁同熊若水一齊 但唔係想睇蟹同stanley一齊
你地要加油唔好理啲無聊cm啊

仍然會期待,不過唔係好信劇組要拍到出嚟個感覺係阿水唉落阿龔度喺係心口 咁咪好似初三tree gun FF咁 蘋果講呢個位就唔太可信囉
其實唔一定要挨心口啫 挨膊頭或者甜笑對視都得啫 一講起挨心口我就諗起ff啦
阿水話過阿龔高佢一個頭係超現實㗎嘛
攬腰對望同挨落膊頭都啱feel好多
我有信心劇組拍出嚟唔會咁離地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞