[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區 (26)

1001 回覆
33 Like 5 Dislike
咁都仲可以寫士燁線
估唔到有咁多都想睇 TTx龔燁 嘅劇情
許願池 大家都知偽巴打都想有同場
Ex與現任嘅牽絆
唔知點解覺會同尋寶圖班人亂講嘢有關
Ex與現任嘅牽絆
做標題好正
想睇雷珍妮發癲
我嘅野就算我唔鐘意,都唔準人地搶啊
等睇總監大人撚返雷珍妮
之前玩得咁開心丫拿!婚姻輔導員出招
超級無敵四角戀
龔水線
士燁線
雷龔線
綠帽夫婦
綠水線
講到好似士燁係一對咁
想睇double dating
Jenny同水互相挑機,然後綠龔兩個邊氹佢地邊打眼色I know that feel bro
蓮輝龔水double date都想睇大小姐一邊嫌棄總監大人叫水水小心啲,一邊又變小蓮要輝輝餵
一齊開會機會大啲
開會+1,感覺呢兩pair冇乜契機double dating jenny可能都唔想同綠帽date
Double dating 呢家野好似都係同返姐妹開心d,上次mandy博士就好好玩, 唔知同re鐵有冇可能
re鐵應該有排等
博香我覺得ok~
其實係279嗰陣時我一直都已經好想睇 博香x龔水兩個double dating
但係而家....
今晚預告都未出就推咗咁多頁
等預告出埋應該又爆PO
其實我又唔擔心之後無嘢講,呢度喺房仔都咁多橋講到出嚟,編劇咁專業肯定有好多我地意想不到嘅劇情將會發生 而且龔水一齊咗之後阿龔實會上熊家多咗,所有熊家嘅劇情都可以連埋阿龔講
公司就更加多嘢講(上面講咗好多都好正),就算只講阿龔非龔水一齊出嘅過場而家都多咗 (話時話求子舞嗰集龔水好似無同場過 應唔應該計落龔水集數list)
而家對龔水充滿期待 無論聽晚、天台360、熊家飲茶、送袋劇透,感覺龔水劇情只會越來越豐富
我覺得今晚會爆post
等我今晚開波整理下先
推上去比編劇睇
辛苦你!

唔知點解,總覺得今晚嘅預告可能冇海外版咁精彩,不過好期待睇完之後上嚟睇下大家嘅分析同埋創意無限嘅FF
我寧願預告總監大人出場唔好太甜
逆差太強勁了
我懷疑我患上害怕龔水分離焦慮症
我反而好想知道今晚預告個背景音樂會係咩
係普通一首無人聲既配樂
定係會播龔水主題曲既only one
再唔係播waiting? (因為海外版係waiting)
播only one我就諗起初雪個集
但係私心好想播only one
一播就即刻好有feel
希望告白嗰一集個預告同埋正片都會播
唔好驚啦,不幸病發的話,就即刻睇下甜絲絲嘅“自己包包自己”買連環圖,應該秒速好返
其實個送袋劇透都算係派咗定心丸俾大家
如果唔係齋睇海外預告相信好多人都會有啲擔心(尤其個預個阿水咁嘅表情)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞