[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區 (26)

1001 回覆
33 Like 5 Dislike
鐵面陳應該係最早嗰批覺得佢哋有嘢的幾個人,第一手消息和花生食得最多的應該都係佢
大家沉重咗一日幾,快D重新發輝連登龔水黨正能量,討論劇情,繼續ff,將龔水線推上35點,咁先係支持阿蟹同Stanley最有力的方式。
我地唯一做到既野,就係唔好再提件事,俾返空間佢地,同等時間沖淡。
最重要係專心支持龔水
專注傾返龔水啦

好想快啲到星期四
星期四追唔到live
唯有夜晚睇完再上嚟追post...應該會爆一個post, 有排追
如果連鐵面陳都心急佢地點解仲未公開嘅話,咁全接龍都應該急到無視咗佢地兩個好耐
兩個人os: 仲咩大家一見到我地就走曬
接龍啲人大概覺得佢哋公開嗰刻即係派帖嗰時
係成個保安部都知佢地有野
經過狗公單嘢,
分分鐘連百貨部嗰邊都知
威龍秘密網會唔會每日update龔水日常
攝影就係豪仔
可能會有幾個固定post日日推個日咪有個繼承人排行榜可能都有龔水幾時公開賠率走勢
佢話毀容嗰下, 一路Hang機一路笑到收唔到聲, 邊有人咁可愛話毀容呀
雖然唔再擔心要等到1128集先至見到龔水開花結果, 但仍然好期待每次有佢哋出現嘅集數, 因為每次總有驚喜嘅發現~

此刻好想快啲到星期四, 好想知阿龔點樣約水水睇演唱會, 好想知水水見到塊I LOVE YOU餅嘅反應, 好想知水水點回應阿龔嗰個問題...... 好鍾意有呢種期待嘅感覺!

鐵面東埋埋咁多, 追碧嘉無難道
好想同接龍班人一齊賭龔水幾時公開呀
究竟跟阿叔買準啲,定跟女子組買準啲
龔總監同水水會唔會買埋一份
我不斷用Mytvsuper睇龔水主線, 但都唔明都推唔到再高啲, 唔通同一ID只計一次點擊率
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞