[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區 (26)

1001 回覆
33 Like 5 Dislike
鬧到拆天,然後繼續期待下一次主線
兩者都不了
要天台表白
導演較早前ig story 見到弓水emoji 同埋天台360 setting 大家就估會唔會天台360轉圈表白
或者360食蕉連皮
我投360甜笑食蕉連皮一票
水:食蕉連皮啦你
龔:好啊 食一世都願
之後甜笑深情對望
求婚時
龔:媽呢空,你肯唔肯俾我呢個死賤精陪住你,成世俾你叫食蕉連皮啊
感動水:食蕉連皮啦死賤精,咪諗住撇甩我啊

食蕉連皮絕對俾水水講到一百歲
要買幾多香蕉先足夠過人世....?
再加埋齊齊著食蕉連皮衫,呢一世都避唔開
每日買一梳應該夠掛
以總監大人經常自殺既風格
一日一梳都未必夠
龔水結婚神父要問嘅版本:龔先生,你是否願意娶熊若水小姐為你合法妻子,今後無論順境逆境,疾病健康,富有貧窮,都願意食蕉連皮,食到永遠?
直接傾個香蕉供應商翻來接龍做獨家代理
每日新鮮供應香蕉俾尋寶圖同市場部
呢個誓詞正啊 食到永遠,終生不渝
個神父一定有追開龔水
居然連佢地打情罵俏既常用句子都知道
擺喺正劇播絕對符合龔水風格之餘又cls
肯定大廳同島仔唔止爆兩個post,除時三個都唔定,個之後期待下個主線,不過編劇見過463,應該唔會再咁玩
如果所謂嘅舊路只係指表白唔成嘅話, 我諗大家都會接受到、消化到, 唔會有咩問題.
但如果係指表白唔成之餘, 仲要令龔水兩個都受傷, 關係又倒退嘅話, 咁我諗大家應該會比463更激動, 爆post爆粗.

不過, 我都覺得編劇唔會再咁殘忍, 進度再慢都唔會再寫個關係冷卻落嚟.
計返日子360應該3月尾前會出街
如果唔係3/14嗰集應該就3月內仲有次主線
期待下到時全方位告白或食甜蕉連皮
真心覺得龔水係時候要一齊啦
依家個關係同463前比已經連跳幾級,同埋聖誕之後龔水都係keep住小甜或大甜嘅pattern,我信劇組唔會俾佢地倒退
同埋早幾日蟹ig阿龔都join埋熊家飲茶,咁計4/5月時阿龔仲唔係正式成為二女婿? 普通同事邊會放假同你全家飲早茶
有畫面
自此之後龔生每日三餐有蕉連皮做飯後果
新post留名
一上水就見到好多香蕉
阿水成日講食蕉連皮
會唔會第時有集真係拍阿龔連埋皮咁食蕉
大家估下阿龔講完: 你唔係想氹完我講真話之後再拒絕我呀?
阿水會點答???

阿水會唔會話: 咁....都唔一定係拒絕既..

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞