[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區 (26)

1001 回覆
33 Like 5 Dislike
咁講真係似kisscam!
係就好啦 第二日威龍秘密網熱門
但應該錫唔到喎,唔會咁爆錫到掛
預告定律
上次蟹live,有人問水水有無kiss戲
蟹好鄙視咁款喎
都有可能差啲錫到但俾水推開,所以話龔係賤精先生
如果係kisscam又唔怪得阿水覺得阿龔賤精
原來唔係呀水個班女子組 神秘嘅market停員工再次出現
又好期待啦
唔會掛 呢到搭下膊頭拖下手仔都好爆 我地幾純情
錫左呢到真係會冧
阿水個樣話唔係呀,阿龔話咁益我
你會寫recap吧?
好耐冇見你recap啦
好正呀 似kiss cam 呀 好期待聽日呀
最重要係 我地知道龔水一定會係一個月內拍拖
冇都可以上熱門
威龍高層慘食檸檬跟住大家又笑佢兩個
細細聲係房講句,好彩有路透,唔係應該暴動
睇佢兩個個樣咁尷尬,似係比隔離位摸咁樣
係咪又有咩誤會,中間有人手多各自摸咗水水同阿龔
佢地又各自以為對方摸佢啊
後邊個呀叔
我估呢刻阿水未意識到自己鍾意阿龔
肯應承去演唱會可能係因為阿龔話係客送飛,好多人都會去先冇注意到阿龔背後想約佢嘅動機,其二就係佢本身都鍾意華仔
應承咗之後先去護老院,發現mary i love you曲奇餅
演唱會當日應該發生咗啲事,令阿水動搖同阿龔察覺阿水鍾意佢
之後阿水打電話約阿龔出嚟叫佢咪亂諗嘢,自己冇鍾意佢
阿龔就你繼續吹.jpg樣
然後就完,龔水未正式一齊,但開始為表白鋪路
估計呢集主要係阿水視覺
可能再加少少阿龔心理描寫講返點解唔去馬表白(護老院整曲奇然後dum咗佢)

以上推測真係啱嘅話,好可能遲啲主線會有集阿水沉船(黃面婆嗰集
然後就解開阿龔no.1心結正式表白(天台360

好期待呀
都係個句,跟據定律,預告愈sweet愈虐
預告愈虐就會愈sweet

參考上次嘅no 1那集
拜託預告虐多啲
所以後面個人頭就笑到咁嘅樣?
純情龔水黨
可能因為我哋有純情爸爸
kiss嗰下呢度大概成堆表情loop幾頁
有抱抱對望已經好滿足啦 kiss留俾正劇啦
大家,襯未爆post前,再提出下,你想龔水得米成功後睇咩劇情
等我再整合一下
個預告又係剪得令人心驚嘅,但上次no.1暴動過,加陣傑叔解決左,阿龔又無再做賤野,編劇再拖真係無乜理由

就算無路透,都有信心佢地一齊到,差在係明晚,定要等多集

明天星期四應該有下週劇情,若要等多集,希望係下星期會有
扭轉大家一直以為水水追啊龔局面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞