[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區 (26)

1001 回覆
33 Like 5 Dislike
任何一個第三者都不了
如果係雷珍妮個種表錯情我反而可以接受

唔係已經變咗咩?
偽熊家人,進化成真·熊家人
龔水一齊後都真係唔洗驚
→ 講吓佢地分別都要ot但係一齊喺office撐枱腳
→ 世界仔點樣為咗個女朋友去討好大小姐
→ 綠帽同龔燁莫明其妙嘅友情
→ 曹總祝福龔水

→ 龔水重新向屋企人介紹對方
→ 龔燁撚安仔
→ 龔燁大戰大家姐
→ 龔燁同潮偉結交
etc
一齊講:大學咁教你㗎
反而想睇到龔生同水水一齊之後係熊家角色地位會唔會轉
安仔&3e 點樣轉稱呼 總之好多野寫
龔水同唔同人組合都有唔同反應㗎
會唔會有日响初戀cafe將戀情昭告天下呢?
其實我有少少懷疑“我不是曹太”嘅“一咀以謝天下”發生之後, 有幾多人覺得龔水兩個真係一對?大家可能都係唔肯定,所以地下情呢個主題都有機會玩返一集半集啩?
初初講可能無人信,真係要一嘴以謝天下
我好期待龔友根叔兩老見面會有咩火花
我覺得兩老肯定超好笑,尤其龔爸完全不按牌理出牌的表現,哈哈哈哈哈哈
我成日覺得龔友醒起上黎cls熊家都唔夠佢玩一盒嘉頓餅罐已經贏曬
其實佢兩個搞地下情真係好無謂

大小姐不斷強調阿水曾經冧龔燁
Jenny開會串龔燁假公濟私為溝女(仲要搞到kc都知)
Ivan又稱呼mary做龔燁嘅紅顏知己
保安部又係龔爸口中聽到龔燁女朋友係阿may
洋洋同尋寶圖都曾經助龔
數數吓真係差唔多大半間公司都知佢地關係非比尋常,仲地咩下咩情咩
可能要大概傾禮金先會見
龔友傾完陣間又唔記得咗
可能仲要叫錯人認錯第二個做啊仔
總之感覺係cls一集
唔知紅罐會唔會出場
只可惜Jenny只係玩咗兩集就完
雷龔線笑到仆街
尋寶圖lunch已經會自動留位俾總監大人 但搵1集講佢地(水水)想自欺欺人都好好笑
呢個似喎
遲啲阿水對住廢青安就唔再係“大學咁教你㗎?”變成“龔燁咁教你㗎
有聲
佢次次叫tree gun同fish都好想笑
睇死佢唔夠膽幫大家姐同潮生改花名
點解hip hop冇龔友份
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞