[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區 (26)

1001 回覆
33 Like 5 Dislike
正所謂人無完美,職場上智慧超凡,手段高明嘅阿龔,在感情上蠢蠢地,有時傻吓傻吓先可愛嘅!
上次自己扮有男友呃曹總嗰張,男友視角相?
應該點到即止啦,就好似上次隔住度門望水水變身任何水咁樣,又或者吸啖氣再睇阿水send畀佢嘅三太艷照咁
話曬阿龔都係謙謙君子mix小學雞嘅化身
之後可能會有龔生偷拍不同水水角度劇情
跟住係部電話度專登開個位save水水偷拍照
咁咪唔使1000蚊買相囉
用錢買channel俾水水仲好啦
水水痴漢龔: 要相我可以自己影啦
其實我懷疑依家已經有專用folder
可能由Rebecca 事件已開始儲
總監大人知張相係rebecca架
可能會有好多p圖
上次催auntie來嗰陣,佢都話p左幾張相
可能仲有一堆p圖相 上次1000蚊初雪自拍
平時save低啲 ig post cap圖
總監大人遲啲會唔會專登用一隻usb來做水水專用usb
記住唔好買大眾款啊 同其他人隻撈亂就慘啦
P咗就唔係
USB夠唔夠放
有一樣野叫雲端
32GB應該夠掛
爆咗咪用第二隻囉
總監大儲咁多相嚟做乜?唔通真係痴漢龔?
結婚嗰時可以播返出嚟
結婚嗰時可以播返出嚟
話唔定印左一堆貼滿佢間service apartment呢
點解,咁似啲跟蹤狂嘅
水水去邊佢跟到邊,無時無刻都會出現係水水身邊
唔係跟蹤狂係乜
service apartment遲啲應該唔夠貼
之前偷拍嫦娥水明明就成個變態咁
唔變態點會用1000蚊向豪仔收買張水水del咗ig 相
其實我覺得總監大人呢啲行為反映出佢內心好想將阿水私有化,會成日掛住阿水,真係幾痴心

我對眼
我對眼
我對眼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞