[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區 (26)

1001 回覆
33 Like 5 Dislike
唔知邊度走出來
仲要全部都係女
最右手邊果條友咁似cammi 嘅
句子重組
有聲
咁多嘢要估,聽日點捱呢,仲有廿幾個鐘喎,死啦,公司好多嘢做,點好。
就算真係kiss cam, 我諗都只會係錫面珠, 錫咀阿水應該會一巴車埋去
洗頭水絲一向文化人,表達能力係好D
好多嘢做先好,做完晒啲嘢就夠鐘收工等睇龔水
一嘴以謝天下
一巴車埋去有畫面真係似水水嘅反應
時間排序選擇,已知場景有

(1)初戀cafe頭皮
(2)探龔友發現曲奇🍪
(3)演唱會
(4)公園講數談心

正常應該係 1 3 2 4? 但諗落又有可能 2 1 3 4? 503 504都係用探龔友開始,唔會係4 1 2 3 掛
嘗試整合下
藍色文字預告
紅色海外預告
綠色今晚個預告
紫色海外同今晚都有

春天已到但若水仍然頭髮乾旱,並有很多頭皮,眾人歸究於若水近期沒有愛情滋潤。 呢段只有文字預告,眾人都無明示係熊家定尋寶圖嘅人
另一方面龔燁因沒將若水放在第一位,而不敢追求她。
呢度無明指時間地點但應該似係用阿龔整咗塊Mary I love you曲奇但又掉咗嚟表達
龔爸將阿龔整嘅mary i love you曲奇俾阿水
阿水收到塊餅應該有啲想法(我幾期待呢幕會有阿水視覺)
龔燁得知道若水喜愛華仔,剛好取得華仔演唱會門票,所以相約若水於白色情人節去看華仔的演唱會…….而當晚演唱剛好有一個特別環節……
上面張圖有去睇到演唱會,但龔水個樣都唔係呀嘛咁款,唔知發生咗啲咩 (究竟係kisscam? 定其他CLS嘢)
仲有睇演唱會同中環夜景唔係同一日(唔同衫) 我估中環係發生喺後面
羊羊同幾個女仔圍埋對住手機笑,阿龔收到媽呢空電話後跑去 羊羊佢地睇緊似係唔好嘢所以阿水表現嬲樣
阿龔先講你唔係想氹我講完真話之後再拒絕我呀
然後阿水講我唔會鐘意你呢啲咁嘅賤精先生
阿龔表演出胸有成竹樣
我都估只係錫吓臉珠仔
好令人緊張
其實我覺得如果天橋攤牌之後水水探龔友
發現曲奇,先知自己錯怪龔燁
然後倒追,成件事應該會好順

不過真係唔知曲奇前定後
如果你咁講又真係我上面講個 4 1 2 3bor
啲剪接功力好深厚
我估1 4 2 3
我覺得一係 1324 一係 1234?因為文字預告頭皮係第一句
係嘅. 生果嘅路透係我嘅保心丹, 我都係loop多幾次, 望多好多眼先.

祈禱: 請西方雙下巴天使賜下反CUP結局.
我覺得有機女仔圍住係笑若水啲頭皮㗎其實
絲整理得好好啊
覺得應該熊家掛
唔會喺公司討論頭皮
同埋洋洋佢哋應該睇緊演唱會特別環節?
或者其他公司野?
要夜晚9點向雙下巴天使許願?
似係令阿水難堪嘅嘢而由關阿龔事 阿龔不負自殺王之名
如果咁就肯定表唔到
真係打不死嘅無限復活自殺王.
可能多得雙下巴天使庇佑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞