[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區 (26)

1001 回覆
33 Like 5 Dislike
Kiss 可以當係一個小bonus
但唔係必要
日常放閃已經好滿足+1
我其實好滿意預告片龔燁個「你繼續吹」得戚樣 媽呢空,你繼續吹
上次ff垃圾清借屋熊家cosplay工人龔水係唔係一齊都可以講,又cls又甜
我覺得應該係有啲事情發生咗,令龔燁坐定粒六
我地都因為睇咗毒果啲「路透」所以一齊呢個樣
期待聽晚cap落來做表情
嗰種胸有成竹嘅自信真係好charm
唔太明,好似上次去阿清家咁?
平時跑就跑唔會攞嘢
今次專登攞住阿水送嘅定情公事包跑
入面一定裝咗啲重要嘢
會唔會kiss cam真係有kiss,之後俾人廣傳威龍秘密網。(張圖班女員工好似圍住睇緊電話咁)
所以水水要約龔出來講清楚?
[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區 (18)
https://lih.kg/gBObtdX
我都覺得呢段時間係差咁啲阿水視覺
或者咁講 我想睇阿水沉船/緊張阿龔嘅劇情
所以satok絲你呢個flow我buy
放大班女仔圍爐睇手機嗰張cap圖
發現楊洋表情好到位

搞到人勁心急喇依家 好想快啲到聽日
新post/大廳見
推爆埋呢到先過新post啦
仲差少少
係啊,差少少,好想快啲放個橋如泉湧,集大家idea 嘅池願池list出嚟,推比編劇睇到
但係真係看文字預告,海外預告片和今晚的預告片看到我好混亂,完全搞唔清楚究竟timeline會點樣
而且我好好奇一開始阿水好多頭皮,又會唔會好搞笑
我都好想睇阿水視覺
可能見阿龔成日唔落尋寶圖就主動去市場部關心佢打完先發現呢樣已經成日做
想阿水發現自己對阿龔已經日久生情
或者多啲376壁咚咁有身體接觸然後龔水一齊心跳加速hang機
cls同班女人喺後面睇住電話係咁笑係咪同阿水啲頭皮有關
再loop預告幾次, 真心覺得如果我係阿龔的話, 聽到水水嗰句真係幾hurt, 個心會好似畀刀刺咁...... 未必仲可以堅持唔放手.
另外, 想像唔到講完呢種咁嘅說話, 水水日後可以點兜返, 接受阿龔.
(sorry, 我都知自己缺乏想像力. 所以好彩睇過來水果路透咋)
我好驚呀~睇到你個comments個心”up”左下。有種自己失戀嘅感覺
其實好期待售後服務 好耐無睇stanley講龔水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞