[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區 (26)

1001 回覆
33 Like 5 Dislike
或者咁講
水:你試下講咪知我會唔會拒絕囉…
又或者阿水忽然怯場、想逃避, 於是同阿龔講: 咩啫, 咁你驚嘅咪唔好講囉.

到底預告片顯示嘅場面(燁整餅>友送餅>龔水在公園)係咪順時序呢?
水:你唔講又點知啊
龔:係咪我敢講你咁聽先
水: 我知 你又想講三個字嘛(os: 唔通真係餅上面個三個英文字
龔: 就係......
龔: 全師傅話你再拒絕就會孤獨終老架喇..
水: 你點知架????
龔: 你咪理啦,你係咪肯定要我講先?
水: 咁...雖然我哋有個唔太好嘅開始.....但.....其實...你可以...講...嘅...

阿水嘅'嘅'字都未講,阿龔已經上前攬住阿水...因為阿水叫得佢講,代表一定會答應....(冇理由阿水打算孤獨終老掛...)

又FF
我估水水惱羞成怒:咩氹你啫(講到好似我追你咗
跟著一個轉身急急腳想走人

龔燁心諗仲唔係食住你—>計劃通笑
(定格,上字幕)
大家估下阿龔講完: 你唔係想氹完我講真話之後再拒絕我呀?
阿水會點答???

阿水會唔會話: 咁....都唔一定係拒絕既..

水:你唔講又點知啊
龔:係咪我敢講你咁聽先
我估水水惱羞成怒:咩氹你啫(講到好似我追你
跟著一個轉身急急腳想走人

龔燁心諗仲唔係食住你—>計劃通笑
(定格,上字幕)
老咗之後可能會不停爭論究竟邊個追邊個先
LM
諗起都覺得小學雞呀
可能一齊之後,尋寶圖班人問起點開始,已經爭論
頭先再重溫530,行政部同保安部都揾一個代表退回尿袋,個兩個部門都起碼有50人以上,但市場部得阿龔一個退尿袋,唔通市場部得番一個人
醒起將會出現的水水黃面婆畫面,究竟係答應左阿龔之前定之後出現呢?

記得有集蓮輝講輝輝為左睇落同大小姐外表唔好太懸殊,搞到自己勁殘

阿龔係未要為了安撫水水到佢要自暴自棄
初戀Cafe

Anita:阿龔呀?其實你同Mary姐點開始㗎?Mary姐唔肯講呀,你話我哋知啦。
歸縮明:係囉係囉!好想知呀你快啲講啦!
龔:媽呢空囉,成日又要追我又要問我係咪鍾意佢喎,見佢咁期待咪滿足下佢囉。
水:咩事呀你?明明就係呢個死賤精自己要追我! 雖然佢三尖八角又縮骨卸膊,但見佢咁有誠意咪應承下佢囉。
龔:唔知係邊個成日俾大小姐追殺就借啲倚搵我救命呢,你仲唔係暗戀我?
水:食蕉連皮啦!明明我就一個字 好正!一定係你暗戀我先囉!

Anita&歸縮明心諗:早知唔問啦...
尋寶圖眾人心諗:又嚟... 俾我靜靜地食飯啦...

行過送餐嘅豪仔:有花生!一陣喺威龍秘密網出Post先!
好激動,好開心呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞