[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區 (26)

1001 回覆
33 Like 5 Dislike
經歷過三連擊,撞過無數板和躂Q左咁多次,想想下真係好唔容易
龔:媽呢空係我㗎
真係要好鍾意好鍾意一個人先至會咁有毅力堅持
咁當然,前提係追求對象都要真係好好,就好似阿水咁千年一遇咁有義氣有愛心有孝心
呢段片我最鐘意攬腰個吓睇親都忍唔住傻笑
好sweet ,完全係終於得米嘅表情
雖然閃盲,但請繼續花式放閃
+1
無法啊
總監大人,係非阿水不可,錯過會一生遺憾,所以就算自己失約同被拒絕,都唔想放棄,仲係圍繞響阿水身邊。而家得水了,梗係笑得甜啦,得來從來不易呀
阿水錯過,應該係一時遺憾,你睇佢對總監大人失約嘅失望同嬲,都係好快就過
佢地一開始嘅點都唔一樣
咁開心就真係唔係絲個名咁簡單啦
望住張截圖我都老懷安慰嘅表情,更何況阿龔自己
終於唔自殺
呢樣嘢好難講,正如情人節預告嗰幾幕無自殺⋯怎料
你邊度嚟嘅信心佢唔係自殺完補飛
唔知點解我都有感覺係佢自殺完補飛喎
你啱
這就是,龔燁(a.k.a 自殺王)
感覺係自殺完後會錫水水錫到燶
雙手送嘅嘢都⋯
唔先自殺又邊有藉口俾佢展示自己gentleman嘅一面
你咁睇小總監大人,32GB咁小,起碼1TB
龔燁:我全都要
個袋係喺大小姐/jenny/二太三太手上搶翻來?
第二日水水孭住個袋翻工就被針對啦
點解群姐介紹嗰啲所謂"高質男"之中冇阿龔嘅?! 果然喺大家眼中佢同阿水已經"攬炒"咗,no more"單身"荀盤喇

Impossible is 地下情 for them
哈哈哈哈大家眼中的龔燁已經no longer available
群姐眼中已經係公開咗,仲成日入人地office架嘛

你話群姐仲點會當龔生係單身
仲有停車場依泣呢
我都期待緊改名,配合返佢哋關係嘅進展
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞