[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區 (26)

1001 回覆
33 Like 5 Dislike
因為我想睇埋廢青安出場
film so 要唔要r sponsor 啊
考慮下接龍啦喂
可唔可以加個龔水私下相處
暫時90%戲份都係發生喺公司,或者同公司有關
好想睇佢哋兩個多啲出去拍拖約會遊埠,單純出去玩一日
應該會有另一種火花
—> 戀愛值低但適應能力高嘅總監大人從媽呢空學到啲招數,即刻用翻係佢師父身上
—> 龔燁學會熊家家訓: 攬炒,結合佢畢生自殺武學,媽呢空呢頭翻白眼,果頭就比自殺龔哄翻
—> 阿may 係咁兒出下場,激發Mary姐嘅霸氣,守住自己嘅地盤
—> 豪華劏房參觀完,當埋工人...啊唔係唔係,女主人,偷偷上去打掃乾淨
如果有呢個情況,我覺得開係呢邊嘅新post第一頁就得啦
Stanley本人都大機會睇到啊
即刻用翻係佢師父身上呢句,
唔知點解第一時間諗到壁咚
王國誤會心如同阿龔 之後發現原來係未來姐夫
呢條橋都好正
直接開個google docs/form
先組合好一個list再諗下點post
我驚會好長
我覺得post主post冇壞嘅

482都誤會過一次 所以先有秒速battle
依家兜咗去同組男男cp人氣仲高過同3e
龔如再加大家姐刻意誤導
阿龔唔洗驚再比人食,因為。。。有菠蘿包
就係想睇綠帽而加on99去祝福佢地
阿水完全零反應得龔燁陪笑
(上次綠帽夫婦生仔開賭盤阿水個樣似係無落注同冇班人咁好氣
tt:咦你好似有啲似家明wor
啊龔會自備菠蘿包
上次崔auntie黎拜年唔知有冇影低張大合照
如果佐治見到龔如搭晒膊頭一齊影相
其實安仔識terry
係咪可以直接搵terry
當然,二姨丈做開marketing應該可以r到更多sponsor
冇都冇所謂啦 啊龔一定會順應劇本特別照顧自己未來姨仔
講相崔auntie 都好期待下次佢出場玩咩
上次年初三太正
老老實實,壁咚嗰陣佢度咗幾耐先夠膽咁做
可能已經彩排過好多次
唔通搵過何姑娘幫手彩排壁咚
那時候見到我”啊!!!!!!!”大叫咗出嚟
兩個會唔會因為菠蘿包結緣
(雖然我諗起麥兜定麥嘜個菠蘿油王子
我記得TTx家明呢條橋好早係大廳已經有人提過,希望編劇快啲寫啦片尾曲再出年少無知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞