[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區 (26)

1001 回覆
33 Like 5 Dislike
睇來,今次競爭激烈喎
聽日有534預告片
後日就534
星期五會出下星期文字預告

好期待
我都係,滿心期待
仲要不停
+1

希望到時候可以準時收睇,之後一定再無限loop加cap圖
開咩虐
唔一定虐先有嘢嘅
之前仲唔夠咩
開咩虐
唔一定虐先有嘢
之前仲唔夠咩
其實都有少少擔心 潮善 安bon 都係一齊左之後就少左好多野寫 唔開虐都得嘅 寫多d 辦公室解決問題都好好睇 又可以講喺大房二房中間周旋
蓮輝一齊之後到Jacky重新出現中間有12集都係派甜主線
如果唔加集剩返180集兩三個禮拜一集都係12集到
仲要愈開愈多線一齊之後未必有而家咁密主線
應該冇咩時間可以虐
之前都有講過
龔水一齊後
其實都好多嘢寫
寫佢地公事上battle
周旋係大房二房之間
阿龔仲有可以搭落cls熊家線
龔欲事其善
熊家女婿們
龔燁vs廢青安

千其唔好搞老套到不得了n角戀
千其唔好!
最多用阿may 激下水水就算啦

龔水解開心結之後真係冇虐位可以寫,真係要講得阿may
但463已經虐夠啦,編劇真係想畀人屌多次咩
龔水都係適合嘻哈吵鬧路線
一齊都唔一定要虐嘅,好似博香咁一齊咗都冇點虐過
加上龔水咁百搭,唔虐都大把嘢寫啦
我覺得拆掂大房二房呢個好大機會會寫,一個係大小姐心腹,一個表面係二房人,已經諗到好多嘢可以寫啦!

熊家線我仲等緊總監大人出手玩殘偏心Tree gun㗎
突然諗起水水終於有佢嘅only one錫佢 覺得好欣慰 總監大人要幫水水出返啖氣!
N角不要
搵曹總搞下笑好啦,
出阿may都有啲擔心

反而想睇佢地想盡辦法地下情又地下唔成
潮善少應該係因為潮偉同尚善都有其他嘢做,佢哋一向都唔係出好密㗎啦
安Bon 就,你見大廳對Bonnie 都麻麻哋(有機係見反應唔好所以出少啲)Bonnie 2.0更加冇性格少好多衝突位,而且iris 都有其他嘢拍,所以少安Bon

博香唔分析喇,但龔水一齊後戲份都應該冇咩問題嘅
潮善同安bon
我想這兩pair,尤其潮善同bonnie 因拍其他劇同有其他工作先少咗嘢寫姐
想睇水水諗盡辦法地下情
但自殺王表演自殺點都要曬命
曬到傳到大小姐耳中
出阿may…
開頭我希望阿may係沈大師
但如果搞笑嘅話我會想係蝦頭

btw, 其實佢兩個搞地下情真係完全唔會work
未一齊都全世界誤會,
而且龔生實急不及待想話俾人知水水已經封咗盤
一齊之後就算少咗主線
過場都唔會少
熊家+office兩大過場保證
睇翻主post啱啱post個故事線
先發現龔水啲過場都好密下
而且龔生實急不及待想話俾人知水水已經封咗盤

+1

呢樣係真
仲要笑住講
媽呢空係我嘅
好想睇過場
龔水係熊家一齊親密咁腳疊腳咁睇電視
一齊屌鳩廢青安
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞