[煙蛇續命] 車路士球迷討論區

1001 回覆
3 Like 21 Dislike
打熱繼續巴士防反算啦,
對住呢D高壓迫既球隊都唔會搶得贏條中場,
點撚樣鬥攻
反正佢身價咁高7年約又唔驚,苦肉計救全隊
Kante個球都有得屌
你地真係以為球員乜都做到架喎
佢follow到入去仲要入到空位射埋已經俾80分
射得唔算離譜啦 佢打咩出身呀
咩時空呀佢
覺得下場都係出假狗陣
尋晚打防反 有幾下反擊都睇到啲走位係靚嘅
不過係埋門個腳柒
柏度換大袋應該會好好多
今場佐做左啲乜
分波但無波到佢腳 防守無得講因爲根本見佢唔到
進攻又唔會過半場
唔撚係呀
係dc唔知做乜想換走 但干唔肯換
最尾好似都換佢
見到好多傻鳩接受番沙狗真係笑咗
佢呢場肯踢番防反係因為要保住份工
下場對熱狗你睇下佢係咪433
咁快唔記得比搬狗炒
好心就切換巴鳩利
切做多幾多野又頂到波 進攻做到開始第一點
Odoi啲速率真係好撚快,有啲似250,真係可以高速落底,破密集好撚有用
搶唔係問題 到諗下俾人爆速就想死
切狗今年勁咗好撚多
明明柏度左右腳都有仲要射術唔差
全隊波無人比佢更適合係嗰個位射門
唔知佢痴咗邊條筋傳撚走咗
其實cheek季中腰傷之前,慢慢開始排先過巴鳩,但無奈傷追人,希望佢可以斷尾
打邊又得
會唔會係其他中提太廢顯得佢勁
天神今季都有進步
出親都有貨交
不如咁啦,講下佐狗要有咩表現先唔駛再俾你地針啦好嘛,連冇咩犯錯都可以攞出嚟屌
佢本身護球勁,有身形,推波勁,有腳法

佢實力真係一線,唔關其他人事
波牛最大問題係冇空位唔識踢波 比人一逼一係就斷一係就回傳 向前傳失都冇咁炆 睇佢踢前面好撚受罪 簡迪都識向前衝下
屌沙利迫害佢啦
除非你地係要求佐狗有金球獎實力囉,唔係嘅真係諗唔到點解冇咩犯錯都可以俾人jer著嚟屌
但郁啲就傷
傷少啲先再講
有見到琴晚成個防守form, 係佐狗用把口喝住啲人點踢,淨講能力,佢防守同簡迪比就真係冇得比

但係佢係真係有能力向前傳,將個波build up,同閱讀到球賽,再提點

利申:長遠希望都搵到個可以頂佢份job既人,因為佢防守唔到真係好礙眼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞