[煙蛇續命] 車路士球迷討論區

1001 回覆
3 Like 21 Dislike
成日話車仔領隊弱勢,球員權大,成日兵變迫宫,宜家正正可以借機殺一警百,幫領隊攞返面子壓場,但家下又想大事化小,真係睇唔透
拎其他隊比黎做乜
車路士個封建制度不嬲都係

球員>油王>閪女人>軍醫>教練>車迷 架啦

唔係你地一直捧緊邊隊波
好撚煩 呢幾日都係唔上連登 為抽而抽 冇主見 人云亦云嘅小學雞實左太多 想正正經經討論下都唔得 香港人真係低質 快啲大灣區中港合併就岩 根本大家都劣根性
Kepa一事反映好多球迷心底裡係一個師奶嚟
莫須有黎
根本有啲都唔知係咪軌迷黎
最好雪晒全部主力其他隊開心死添
講乜柒都假 吊緊命嘅煙剷又好 球隊又好都係睇成績嘅啫
反話黎
心入面點諗唔知啦 但煙剷一直都係做出黎都圓滑啲 就算未崩盤帥位未不穩前 佢都話信任球員轉會政策 自己唔理有咩人就用
今次明顯就唔撚係迫宮 姿態上實支持領隊同罰就實罰架喇
學其他隊另有居心嘅球迷講雪三個月/free走
爭緊下年歐聯席位再加咁多不明朗因素
球會先唔會得閒雪個主力龍門三個月讓阿狗獌狗追過頭啦
其他隊球迷
唔撚係小事咁簡單
呢單野係關乎球隊尊嚴嘅問題 比成績更重要 唔好話八千萬買番黎好重要就唔駛雪 一支球隊亦都唔應該話冇咗邊個唔得 冇佢咪出卡叔

似乎冇人知道個嚴重性係邊度
唔係話一場誤會就咁算 你而家係公然違抗教練指令
罰一個星期糧一定唔夠 而且我唔相信可以警戒到佢

唔好同我講唯恐天下不亂 呢件事若果處理得好 殺一儆百 正正就係為保住車仔帥位尊嚴嘅好開端
而家球隊係停滯不前 有好多野要改革 但最需要糾證嘅球員》教練呢個概念 被人指住黎笑咗咁多年 點解唔可以撥亂反正 話俾人知車仔教練唔係冇撚用?

一日高層唔放多啲權力俾教練 車仔就繼續係咁先
比成績更重要
你買咗間球會你揸旗就比成績更重要喇
https://chelseaecho.com/2019/02/25/the-kepa-incident-has-been-typically-over-blown/amp/?__twitter_impression=true

Kepa has since explained that he stayed down, in order to allow rest time for the players, who were at the time, under the cosh. But he reiterated to Chelsea’s medical staff that he was not injured, but this got lost in translation between the staff and Maurizio Sarri, hence causing the incident. Kepa believed that Sarri was taking him off because he thought he was injured, which he was not – so the goalkeeper was attempting to let Sarri know he was fine. Should he have still come off? Yes. Was it disrespectful? Yes. But his intentions, under the heat of the moment, were not meant to be disrespectful, he merely wanted to play on. And the situation has definitely been massively blown up by the media and some supporters, which is a total over reaction.

其實篇野講得幾好
佢係無聽領隊指示
但都係想繼續踢幫球隊贏波
出於好意

同Pogba, luiz 個d
唔聽領隊指示hea踢
想隊波輸搞到領隊無得撈
本質上係好唔同
小懲大戒kepa 已經ok
Agree 根本件事俾人煲大左 kepa只係有心有火想繼續踢 係大家都有發脾氣 但本質上一定唔係唔服沙利
講俾權力領隊 就算而家做咩西女人都唔會收皮 領隊轉會政策上都係話唔到事
睇波睇到咁有潔癖
又唔比人抽水 buy人講野又人云亦云 ching不如開幾個分身出po提高車區討論質素啦
我諗重點係無人知道沙利換卡巴叔出黎係咪想佢撲十二碼呀?話知你真傷定假傷,當年施利臣死死地都被雲高爾換走喇
一輸就賴佐狗
紀律如果可以按意圖決定,可以合理化違規行為就唔係紀律啦

Btw 同埋呢隊波仲唸乜士氣前四,呢隊波一早完撚左季啦,成日唸sorry sir 下次會打得好,唸下點重建仲好啦
行軍法好唔好啊
就算法庭判刑量刑都睇意圖啦
師兄你快d走
呢度我掩護你
會比人話係風紀小事化大
偽車迷唯恐天下不亂

總之唔好再講件事
好似六四咁
係一場誤會
大家而家已經好團結
ok?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞