[煙蛇續命] 車路士球迷討論區

1001 回覆
3 Like 21 Dislike
無論點都好,最少有兩個好消息

1.Emerson 取代左Alonso正選
2.Odoi 係大戰機會越黎越多,係好事

呢兩樣野經已好滿足
打熱
Willy
Azp rudiger luiz emerson
Kovacic kante cheek
Willian higuian hazard
中間偷笑
沙利肯放巴克利打後備兩位伯母咪忙少陣
琴晚切幾撚有威脅
不過呢場再次引證sarri ball唔岩踢 防反才是真命天子 成隊波勁幾班
在2019年2月25日,與曼城的Carabao Cup決賽中,因為拒絕被主教練替換而聞名國際。 據可靠消息透露,科帕將在今日與沙利交替,成為新一任車路士主教練。
https://zh.wikipedia.org/zh-hk/%E7%A7%91%E5%B8%95%C2%B7%E9%98%BF%E9%87%8C%E8%96%A9%E5%B7%B4%E6%8B%89%E5%8A%A0
邊個咁無聊
尋晚Kante 同Hazard勁到痴線
Cheek真係唔好成日傷啦 一出黎即刻做到野
同埋emerson坐正啦好嗎
今次煙狗真係冇做錯
艾馬臣代朗✅
唔打sorryball 打龜波✅
出青訓✅
今場真係唔可以盲屌佢
佢套戰術未練好,打強隊縮返,打弱隊先sarri ball囉
正常都係咁處理嫁啦,係唔知點解之前打鏝個場縮都唔縮
根本kepa件事 佢自己好撚大責任
點解可以唔專業到咁
世三同azp 完全冇行埋去叫佢走
要屌就要屌班大帝 屌煙狗做乜
‘You have to come off and show a bit of respect’

Terry was in the Sky Sports studios and he wasn‘t happy with Kepa

And Terry sided with Sarri, saying Kepa‘s actions were ’disappointing‘.

“Once your number goes up you have to come off and show a bit of respect,” Terry said, per the Independent. “Deal with that after. That’s the last thing the players want.

”It’s certainly not the end of it it’s clouded a good performance. It’s taken the shin off a good performance, it’s disappointing. We’ll see what happens.“

泰利返黎Kepa 就大鑊
今場Alonso 連後備都無,就講到明Emerson 拎到正選
要求唔高 經過呢幾場之後沙利好出Emerson同切做正選
切快遠離傷患pls
其實kepa只係熱血上腦
但佢、luiz 玩迫宮玩死隊波唔止一次
程度上佢地玩領隊仲痴線過kepa
Azp都鬼鬼地
慘撚到煙狗賽後仲要護住kepa 明明自己好撚冇面
Daddy Sarri
希望有歐霸或前四
好正常
西瓜🍉加盟
大炒榜尾

於雄心壯志,一口氣押上去同鏝隻揪隻
原來公海痴咗線
70m買返來要雪一季
件事要搞得有幾大得幾大
車狗先滿足
佢之前係癲到連落後緊都唔做嘢,
仲話落後緊換前鋒佢知道,但佢唔會咁做,
所以先咁多球迷憎佢
車區咪又係
有冇潔癖得咁緊要呀
Kepa歉又道左係咪要佢申請轉會先啱你地心水
干地是無辜的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞