[煙蛇續命] 車路士球迷討論區

1001 回覆
3 Like 21 Dislike
屌,原來條友係𣊬間看7頭條傻鳩黎
咁講黎都係嘥口水
我覺得就應該重罰嘅
始終咁樣做係好肉酸
但就單純係咁嘅原因lo
咩逼宮就應該唔關事
笑到我gap gap聲
一路食飯一路睇真係好辛苦
仲有無
Green食花生
"而家隊波成績緊要定罰人緊要?
你係咪想搞散隊波先安樂丫?"
鬼佬都好鍾意捉人賽後同對方笑笑口黎屌
老老實實keeper呢個位好特殊
其他位beach左都有人補
但keeper就差咁兩三個grade
同埋其實keeper呢個位除左敢帥敢換
正常教頭唔傷都唔換
kepa唔想走作為一個keeper係情有可原
罸錢道歉咪算
Kepa 心諗: 我喎? 你都夠膽死換?
唔係左膠定勇武
有啲會然嘅留言睇落根本就唔係軌黎
如果講紀律同成績咁獌狗唔應該炒摩狗啦
kepa 都未hea 踢
獌狗應該雪到普巴變白人再永續Daddy年年踢歐霸呀嘛
似獌狗阿狗想我轟死快啲咁
Kepa上晒腦+錯 就梗架喇

但我反而會想屌沙利太overreact 喇

係個球場+鏡頭下自己失晒控仲嬲鳩到暴走

原來搞到件事失晒控
如果老油條啲 應該忍鳩住 事後先重罰
發覺呢度好多假膠同小氣撚

連球會,教練都想大事化小,罰又罰埋,球員又正式道歉,件事根本就完左

到呢家都仲吹到要炒撚左kepa果啲人,如果係球迷的話,真係好撚低質
我唔同意你個point"因為kepa勁,所以唔罰",呢個concept係錯
而係件事本質上就唔係咁大件事
現場遇到咁嘅事個個主帥都會嬲到痴線
你揸住keyboard緊係識話忍住先
老實講根本雪乜雪物都假
干地都一樣有雪人震佢領隊威嚴啦
結果呢?
根本領隊要有人尊重就要由有實權開始
即係西女人收皮/放權
要呢個情況不如期望下幾時賣盤好過
再講呢單野轉一轉移視線架咋
煙剷吊緊命架咋 佢再食古不化輸多一兩場
以球迷咁善忘好快又sarriout 架喇

而且帶到被炒邊緣佢自己嘅戰術排陣同死唔變通都要負大部分責任
戰術+用人唔掂俾人打爆多過球員hea踢迫宮
如果當時沙利心平氣和
又會俾人話唔硬淨壓唔到場乜乜柒柒
其他球迷
所以佢個下忍到就 冠軍教練級囉
發覺呢度好多真心膠同大愛撚 

連球會,教練都未曾見過呢個情況,輸又輸埋,球員又當眾屌教練,件事根本就揚威國際

到呢家都仲吹到要攬撚住kepa果啲人,如果係球迷的話,真係好撚低質
計緊kepa 一個禮拜人工夠佢比幾多次波衫運費
哥狗摩狗夠冠軍級未
佢兩個一樣會嬲到發癲
更何況今次件事咁特別
快啲教我做球迷啦7頭兄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞