[煙蛇續命] 車路士球迷討論區

1001 回覆
3 Like 21 Dislike
講 邊個作反
Carefreeyouth: The first team will be back in today for a afternoon session
係喇係喇
又逼宮丫嘛
😪👌🏼
基本功太差應付唔到英超節奏
出drinkwater kante cheek才是出路
Sorry sorry sorry....
加油啦佐仔
如果真係逼宮 琴日點解唔hea踢姐
反正一輸都炒左8成啦
洗鬼踢足120min咩
kepa要換 係冇心踢嘅咪立即走lo 仲嘈乜?
逼宮係敵家球迷執到金咁發大黎講姐
做乜公海抽車仔水抽得咁落力

個個屌佐 又笑鳩我地季初話佢勁
咁事實季初真係踢得好
然後我去回帶 見季初果時其他狗竇(曼利阿)都有J話佐好勁 如果買到就好
但依家佐柒咗陣 就個個笑我地季初係到讚

又個個話冇人陪沙上台 但睇成條片 根本fake news
但個個又唔理 當真咁睇

跟住又一大堆為抽而抽嘅POST

利伸 覺得車近排真係諸事不順快啲捱過
做乜公海抽車仔水抽得咁落力

個個屌佐 又笑鳩我地季初話佢勁
咁事實季初真係踢得好
然後我去回帶 見季初果時其他狗竇(曼利阿)都有J話佐好勁 如果買到就好
但依家佐柒咗陣 就個個笑我地季初係到讚

又個個話冇人陪沙上台 但睇成條片 根本fake news
但個個又唔理 當真咁睇

跟住又一大堆為抽而抽嘅POST

利伸 覺得車近排真係諸事不順快啲捱過

係咁架啦
btw, 「然後我去回帶 見季初果時其他狗竇(曼利阿)都有J話佐好勁 如果買到就好」有冇cap低,想貼出去
迫唔迫宮佢都做唔長架啦,反而有琴日單野先到宜家仲未炒
呢排咁多負面野敵家唔抽至奇啦
不過最好笑就係連車狗自己都唯恐天下不亂咁不斷放大Kepa同佐狗問題
到佢地柒左你咪抽番佢囉
輸波唔比人笑幾時先笑
算啦 依家貼出去佢地都唔睇 笑得咁開心 咪又佢地

fyi https://lihkg.com/thread/841794/page/30 #732 #747

仲有一大堆 你search "左真奴" "利物浦" "2018" LIHKG site:lihkg.com
""入面轉字眼 1. 左真努/佐真奴 2. 利物浦/曼聯/阿仙奴
佐基本功邊忽差呀 人講你又講
佢咁都叫差 全隊都冇人叫好啦
佐狗嘅作用就好似一部機器入面嘅潤滑油咁,你部機啲零件係完整嘅就會幫到你run得再順啲,但前提係啲零件真係冇壞到。宜家嘅情況就好似明明係一部機器入面啲齒輪滑咗牙或者bearing出事,潤滑油都唔會搞掂時,但個個都仲喺度屌潤滑油冇用咁
佢地柒都冇出公海笑過
護波對抗性射術根本廢米雞都好過佢
反而中意佢老母見到佐狗件車仔波衫感動到咸左
True blue
https://twitter.com/chelseafc/status/1025819378959441921?lang=en

其實佐仔又唔係無心,有時交唔到貨啫,比啲時間佢適應下啦
喱句真,佢地都圍內拆掂左
仲係度話最衰kepa 乜,成場波比佢破壞乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞