[煙蛇續命] 車路士球迷討論區

1001 回覆
3 Like 21 Dislike
支持史丹福橋劃個吸煙區比煙蛇🚬
而家戒咗 但會帶定一包係身用黎招呼kepa呢啲靚仔
咁真。sarriball應該出到黎
Azp狗化左會叫咩名
佐仔12碼不嬲都係咁射架啦
不嬲都話佢呢種射法 入左就J死,唔入就比人笑死..
記得佢代表車射入第一次12碼果時, 呢度啲人J到甩褲
又話見到對面個龍比佢玩到應一應好爽..
每次12碼guarantee一定入架咩?
係依家啲勝利球迷唔入就轉晒口風
唔知pulisic會唔會覺得上錯船呢
唔知佢係攰定點
依家真係比以前慢左一截
始終之前chur得佢太盡, 咁多季場場踢足咁濟, 搞到跌watt都會快啲
偽隊
以前佢要做嘅係防守 就算要閘上都係伊雲個邊 今季要佢打埋上上落落緊係快收皮 佢本身都唔係車之前個種「帶刀侍衛」所以先進退兩難
佢問題係得一種射法
林伯射12碼勁極都唔會射死左下 去到決賽都會轉啦
林伯係話明比你知左下都救唔到
佢無攻力係佢永遠上唔到一線嘅主因
姐係咁 其實而家個問題係佢唔入姐

唔轉>入=嘩 佐仔撚狗 好勁~
唔轉>唔入=on9垃圾佐狗 決賽唔轉射法比人估到

轉>入=佐仔好波 如果佢唔轉可能比人估中
轉>唔入=屌你老母死佐狗 之前同一個射法入哂冇失過 決賽無啦啦轉 轉乜鳩

大簡一樣矮
級數就係級數,關咩高矮事
Azp就係比干爹扔左去打中堅幾季 依家完全唔識打閘 明明以前左右都得 出波又靚
以前咪又係無攻力 由其是左閘
係咁㗎啦 以前j牙朗j到出晒血 回塘都叫佢lan
沙利開頭都j出血 依家咪又係屌
以前守波穩 1on1冇人過到佢 間唔中出波幾靚
依家
佢轉射法點會唔入ederson企左係到
馬後炮
點解咁極端有啲就盲撐話kepa 完全冇錯,你就講到佢十惡不赦
回哂塘仲走去鍠先比人撚狗姐
但佢統領意粉條後防拎到世杯仲要拎埋世足,呢兩樣都證明到佢實力啦
只係上面話azp矮所以轉唔到踢中堅,我掉番個矮仔踢中堅既例子出黎
個個閘臨30就比人屌 隔離馬些路都變過街老鼠 到底丹尼爾艾維斯點生存到咁耐
我覺得點都要雪返兩三場而唔係罰錢草草了事 就算罰都唔係罰1個禮拜咁少啦下話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞