[煙蛇續命] 車路士球迷討論區

1001 回覆
3 Like 21 Dislike
而家成個球壇生態都幾明顯唔係咁
尤其軌呢啲成日換領隊嘅濕鳩球隊
你意思即係個領隊冇拎過盃 班球員唔聽佢支笛就係合理呀?
咁有好多都係食花生嘅其他隊球隊
佢地當然梗係驚垃圾車未夠亂啦
無計 球員個價炒得起 但教練唔得
Azp尋晚偽隊上身
最高分數拎聯賽亞軍
歐聯分組賽最高分數下出局
所以做就成 成日迫宮
但有時搵人開下刀 真係有助於個記律
等d球員會無咁放肆 唔會覺得想點就點
成堆都生面口衝入黎講經
又唔係鍠個更衣室咁複雜
攪事個d eg 哥狗都俾干地整治左
Kepa又係佢落order買
咁都管唔掂沙利都要自己檢討下
目前個局面都唔到領隊開刀啦
講咩紀律咩領隊威信咪又係要鳩層話事
鳩層唔同意嘅個領隊都係聽執包袱
根本唔企硬已經係on9
Kepa扭計唔出場係佢問題
你舉左牌就死人冧樓都換落去
咁樣縮沙法叫人點幫
我諗佢收番換人果下
球證/講波佬甚至全世界都 o撚左嘴
可能係個刻先收到軍醫report話無事
即刻收返換人之後又惱羞成怒
Kepa係一大on9
沙利係第二 on9

你落場邊叫Kepa埋黎
貼曬耳仔屌佢又好氹佢又好
兩個自己傾掂佢啦
再唔係你搵個球員傳話

係教練席發老皮有咩用
Kepa肯撚定唔會行去場邊
佢一行過去就會俾咗wrong signal,啲人會以為佢肯被換出
轉移視線呀
幫沙狗續命
其實一場美麗既誤會 kepa做法確實係不正確 但唔好再抽水啦 係到無限延伸個故事 然後一堆平時冇見開嘅人就衝哂出黎講道德講尊重 件事由佢化淡就算啦 再針對kepa或者sarri既言論都係對車無益
今次點睇都係令到成班球員更加集中,
而唔係混亂,
沙sir又似乎唔再固執,球迷又由憎沙sir變支持佢,
受死啦曼阿,你地個前四無架啦
今場真係唔需要搵戰犯

個個落足力踢,12碼輸有乜好講

唔撚明點解有車迷可以屌雷斯同佐,屌人互射12碼唔入真係好撚on9

仲有Kepa件事唔需要再放大黎講,傳媒要炒作咪有得佢地屌,咪撚見風使舵,煙狗同kepa已經互比落台階大家
Performance-wise I thought today was encouraging for Chelsea. They were disciplined and Sarri's Plan B worked. Emerson, Kante, Hazard all good. Willian worked v hard. Shame for them and Sarri that the Kepa incident overshadowed it. They now have to maintain that level v Spurs
真.尋晚真係打得算好
尾段直情可以反壓返鏝
12馬講運,冇咩好屌
咁好多抽水嘅都唔係軌黎,當然係慌死死軌唔死得啦
不過有少少擔心kepa會唔會比啲件事影響表現
佢心理質素應該唔差
我覺得唔會有咩影響
下半場有段時間一直磋住曼城黎踢
少左好多不必要既失誤
一場誤會?
睇左咁多年波都未撚見過d咁離譜既事
皇馬班大牌球員就算點串點衰
fing曬毛巾爆曬粗口都要死死地氣躝出場

呢個係紀律問題
一隻飛機盃失左事少
一個教練尊嚴失左
仲有咩資格叫人信服佢套戰術

唔係車迷係唔會嬲
只會令轉面恥笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞