[煙蛇續命] 車路士球迷討論區

1001 回覆
3 Like 21 Dislike
佢啲控波垃圾級
次次比波佢都起碼修正兩腳先
修正緊比人搶左都唔係第一次
如果買斷左華碩,就唔會佢仲排先過華碩
仆街morata射得咁靚
佢一比人逼,真係笠笠腳亂曬,長遠真係用cheek,華碩用黎做中場萬能key算
唉 出埋韋神都仲要輸比鏝城
屌e家堆人唔日日軍訓跟本冇可能做到曼城果種壓迫 後場搓3秒阿古路已經癲狗咁衝黎搶 然後再成條中前場遮哂線 要傳比龍解圍等你組織唔到 逼唔到就衝後回防好似10上10落咁 呢班唔跑既唔縮返入自己半場實比人456
就咁捉住球12碼就話一子錯
唔係佐狗smart foul丁力一早輸撚咗

唔係話佢有咩超級表現,但點都唔係戰犯

安仔天然呆
年輕人有的是熱血
突然之間好迷安
Nigs黎講幾可愛
我只見佢不斷手指指隊友再傳反方向因為佢指果下對面即刻想捉
ching顯性gay
成班爆閘賭撚入車區9up偉論
Kepa沙sir一齊講誤會又逼宮
唯恐天下不亂
J5明明唔差又屌上天
盲反狗食屎啦
屌你老母邊有可能唔雪kepa 教練公信力何在
沙狗你做唔出麻煩你自己辭職走 你對外講得好還一件 內部紀律嚴懲一定要有
話知kepa點神救身價幾高技術幾好 一個咁唔尊重教練決定嘅球員冇資格係場上踢波
球場上絕對唔係你鐘意唔換就唔換 唔鐘意就唔踢
球壇上幾乎未發生過咁離譜嘅事 而家全世界都指撚住我地黎笑 呢件事唔執正黎做車仔以後都一定淪為笑柄 唔好話多一事不如少一事 踢好場波就算
由而家開始一定全力反kepa 直到條撚樣肯公開道歉話自己錯為止
公海大把post講佐仔
舒服哥先岩
琴日佐狗的確交足貨
屌你但係球12m射得咁舒服
真係唔屌唔得

其實諗諗下點解kepa咁堅持要守
好大原因係因為佢比鏝入過6粒
想靠自己正正式式咁贏番鏝一次
但係唔代表佢可以唔聽沙狗既指令

佢既堅持換黎第一球佐狗既射失
我係kepa第一個就搵佐狗往死裏打
第2就係雷派路
咪幫條撚樣諗籍口 根本佢就係唔專業 成個細路仔扭計話唔走咁 誤會都解釋唔到佢當沙狗冇到
佐仔琴晚除咗12m冇咩好屌啦 原本以為打番防反佢會格格不入 點知原來西瓜先配合唔到
尋晚有ching講話
安:原來有得自己話唔換 早知我都唔換
尋晚笑到而家
尋晚大把車狗好激動要雪又盛
事實係條成隊咁守法azp佐狗都就算朗狗出埋都唔會爆 咁都可以搵戰犯 咁多年都係睇呢啲波喎ching 不過以前係長傳吊比哥斯達e家變左吊比簡迪先冇咁多波入啫
兩個契仔表現出色呀
煙蛇琴日賽前出無鋒想屌佢老母啦
但踢落有返少少以前d feel

艾馬臣值得正選
奧袋都有幾下精彩表現但仲未夠火候
切唔傷繼續打巴鳩利個位啦

世3 簡迪上哂力

佐狗見到出左力
但長傳射門盤球速度防守都唔得
快d躝啦
安個樣其實幾得意,加埋個爆炸頭更加正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞