[煙蛇續命] 車路士球迷討論區

1001 回覆
3 Like 21 Dislike
要跌過先知驚 點個諗到果頭贏5粒會轉頭輸6粒 某程度上其實sarri屌得岩 班波mentality係有問題 唔場場keep住屌防守就開始亂黎 除時半場唔屌下半場都會崩盤 所以點解干地咁成功係佢成場都係場邊嗌好似打12個咁 係焦土果期先坐係櫈度hea
真係幫班大帝兜到盡
今場叫佢地防反應該係一早set 定
只係6蛋嗰場仍然係想打所謂理想sarriball啫
唔止mentality 問題
想同鏝對攻本身啲人就唔會夠打
夏狗個款似唔志在個盃
呢單野真係對佢幾失望
利申成隊波最迷係佢
贏唔到歐霸
今次真係夏世隊
hazard dont go
Hazard一定走架啦
大家面對現實啦
要rebuild了
美國仔黎埋someone has to go
最on9係當日有啲盲撐kepa 無錯
今年好似係多比sancho 爭贏左個正選位
所以夏神走埋翼位得番得番兩隻潛力股同安
其實沙洛文卡奴喺車仔果陣都唔算太差,不過果時有洛賓杜夫冇正選,摩西斯就似咁嘅情況
卡奴意識不知幾好 又夠勤力 摩西斯冇腦開荒牛黎 咁都有得比
卡奴同小豆一樣係有料打正選但甘心做後備
簽約嘅唔好諗 俾佢做 只少佢知咩叫士氣
只少班傻撚俾波俾到甩撚曬都仲識俾個手指公
個球Kante射到十樓咁高都冇黑面
希望夏狗臨走呢半季 繼續世盃mode
煙狗肯打防反要贏歐霸唔難
定隊打防反果2場都係對版到仆街
打鏝果2場老實講係車呢半季最撚好睇果2場
攻擊反擊仲入肉過對面
仲要兩場都守到施華隱形,啱啱呢場仲要係施華同kdb都冇表現要比哥狗換走,全歐洲有邊隊做到
唉 hazard 轉會啦 車路士浪費左你
渣士
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞