[煙蛇續命] 車路士球迷討論區

1001 回覆
3 Like 21 Dislike
希古恩一個月拎兩次亞軍
希狗
其實再講kepa都夠皮啦掛
佢原意係真係滿腔熱誠
想話比領隊冇事
領隊會錯意,軍醫未report,兩邊鬥硬頸
到最後緊要球員要聽話
做錯決定令到沙里發皮四
其實好簡單,雪佢幾場,出statement解釋
私底下同kepa sarri開次會,做下pr
其實就乜事都冇,根本兩邊都為球會好
如果件事係處理得好,兩邊都為球會付出
得益者都係垃圾車
係到依刻,球會見證呢d野發生都唔去處理下,其實都真係幾撚廢,正係識玩ig post on9 animation
Me!
我要

廁所差條地布
乜撚柒雞巴夠閪資格取代傳奇古圖咩
班撚樣平時連你係邊個都唔知
走灑入黎鳩up搞到成個facebook咁on9
你點買
比得起運費咩?
感動嘅係 阿朗狗終於收皮
睇埋下一場先
但係車無乜可能
雖則沙狗黎左之後差到咁,但佢當年係拿狗帶隊波真心勁同有自己風格 黎到之後乜都無哂
支持沙蛇谷底反彈!
經過呢幾年 其實乜教練黎都死

呢班小朋友要作反 無計
鼠sir諗住比幾多時間佢
前教練摩連奴:我不喜歡阿列沙巴拿加令他的教練和助教處於極度難堪的境地。幸運的是,我在車路士從來沒有遇到過這樣的事。門將希望展示他的個性,他的自信,想證明他可以繼續留在場上並且參加互射十二碼大戰,認為自己能夠撲出十二碼,我喜歡這一點

https://bit.ly/2Tlaq16

呢場嘅夏神終於有番世界盃個種感覺
成隊人踢到咁落力都可以吹到話逼宮反沙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞