[煙蛇續命] 車路士球迷討論區

1001 回覆
3 Like 21 Dislike
決賽打到加時,緊張到一個地步,Kepa同沙狗都太投入,兩個都有激動嘅表現,有時唔係話忍到就忍到嘅
法國喱度D CHING都幾癲
未解話又話KEPA逼宮/破壞成場波
未罰又話高層唔係唔撐教練呀?沙狗仲點教落去?
罰左又話罰咁輕不如唔好罰
罰KEPA斬雙手拎去公海餵魚好唔好?
事實上,比賽完沙狗已經平淡化左件事,
宜家仲要比埋適當懲罰KEPA
今次件事係難睇,但基本上都完美化解左
某D CHING同傳媒一樣,唯恐天下不亂既心態真係好難理解
突然多左咁多未見過既user name
已經分唔到係平時既隱藏球迷定係特登入黎扮車迷帶風向

到底係誤會定特登根本唔重要
至少煙鏟公關上處理得好
Kepa道左歉
出發點唔係為左逼左教練

呢三點已經夠
冇人要你讚頌kepa熱血
只係已經解決左既事都係咁抽番出黎講居心叵測

至少今場踢落同上季法比睇波圖果陣 士氣好好多就夠
起碼係一條心想贏波

入黎帶風向撩話題果班唔知咩迷出番去啦好撚肉酸啊
全力歐霸 放棄聯賽
輸埋俾熱狗就得返呢條路
嗱好多唔知邊度嚟嘅球迷
連乜嘢係逼宮都唔知
依家活生生就有個例子
國米個伊卡迪呀
人工又高 又係隊長
寒假之後復操遲到
之後獅子開大口唔肯續約
冇咗隊長做
佢老婆仲公然叫國米簽到一場至少交到5腳好波比佢老公嘅球員先至好傾
佢又話要做番隊長先至再上陣
擺明玩嘢
上星期對迅速嗰場歐霸同對森多就做咗觀眾囉
呢d就先至係逼宮
嗱呢d情況球會雪藏我就100%支持
佢唔上車就ok
kepa推咗好多post
對熱狗點都要出盡飲奶力,再搏一場先
唔得先至諗基輔啦
其實留意番
我地有爭前四主動權
嘩原來聽晚又要打狗,真係好快又一場
On9 真係車區球迷越嚟越低質
勁多忽然球迷
後晚
buy pogba la diu
點解咁多平時唔見有出聲既id入左黎既
假膠定抽水呀
大你老母愛啦,下下都話人左膠會顯得自己有point啲?
死番去熱區啦Lamela,柒頭熱扮車迷
原來撚仔又輸
唔好理係咪抽水假膠咩都好
其實件事咁樣完結佐去係最好
你話罰得唔夠重,其實扣糧已經好撚痛
仲痛過你雪鳩我坐係到等收人工
英冠都未教掂 之前有清仲話請撚仔
有睇波都知迫宮同破壞成場波係9up啦
好多公海其他球迷入黎扮嘢
躝啦on9仔,我喺拉美拿仲喺羅馬時已經改呢個名喇柒頭皮由12年喺高登到宜家呢幾日先見撚到你條撚樣喺度吠咋,學人叫人躝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞